Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 4800 PZ - TOP/MID

KaRRamb4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, chciałbym kupić sobię jakąś postać na mida lub na topa. Na topa mam Udyra, Cho'gatha i Jax'a, ale żadnego z nich w 100% nie ogarniam ;D Bardzo lubię grać na midzie, mam dużo postaci na niego, ale zastanawiam się nad kupnem Gragasa/Branda a jeśli chodzi o topa to się zastanawiam nad pantheonem, bo nim mi się fajnie grało jak był w rotacji. Czekam na propozycje co do innych postaci ;)

P.S Mam pełne runki AP, runek AD nie mam ani jednej.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Na Twoim miejscu nazbierał bym do 6300 i kupił Dianę która według mnie jest najfajniejszym midderem, co więcej na topie może już tak nie rządzi ale też dużo nią idzie pograć. W cenie 6300 dostajesz obie te pozycje, a dodatkowo w bonusie Diana może grać jungle która wypada naprawdę świetnie przez ganki z ulti =)

Sygnatura.

Opublikowano

Diana mi się nie podoba ;d a za 6300 PZ nie ma żadnych fajnych postaci na mida ;/ Co myślicie jeszcze o Karmie?

Co powiecie o Cassopiei? ;d

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...