Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] RedBot i szukanie potworów

michci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest taka funkcja w redbocie, aby sam chodził po mapie i szukał potworów ?

Sam bedzie to robil dopiero po ustawieniu targetingu i wpt.

Oczywiscie mozesz pobrac takze gotowe skrypty na pewne miejsca.

Opublikowano

A czy mogli byście mi wytłumaczyć co oznacza te wpt. oraz stronę ze skryptami które mógł bym między innymi wykorzystać do auto. szukania potworów.

Dopiero zaczynam z tym botem.

Opublikowano

Waypoint-z angielskiego punkt odniesienia,nawigacyjny

Wykorzystuje się do do nawigacji np. jeśli na mapie zaznazymy kilka wpt. to bot dokładnie w te miejsca pójdzie.

Także jak to określiłeś "szukanie potworków" bot nie szuka potworków po prostu chodzi po waypointach, które musisz wcześniej zaznaczyć.

Jeśli chodzi o skrypty to wystarczy wpisać w google. Podałbym stronkę ale obawiam się ostrzeżeń;]

Myślę że sobie poradzisz.

Opublikowano

A czy mogli byście mi wytłumaczyć co oznacza te wpt. oraz stronę ze skryptami które mógł bym między innymi wykorzystać do auto. szukania potworów.

Dopiero zaczynam z tym botem.

Waypointy wytlumaczyli koledzy wyżej a strona na której jest troche waypointów:

tibiaredbot.pl

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Skrypty godne uwagi są tylko na oficjalnym forum rbp.

Na tym polskim sa powalone albo stare albo nie działające, jedyne co tam jest to reuploady z oficjalnego forum które są w miare dobre.

Opublikowano

Skrypty godne uwagi są tylko na oficjalnym forum rbp.

Na tym polskim sa powalone albo stare albo nie działające, jedyne co tam jest to reuploady z oficjalnego forum które są w miare dobre.

Ja nie polecam pobierać znikąd KEYE, z oficjalnego forum było dobrze ale dali zabezpieczenie tera trzeba mieć kupionego bota. Najlepiej robić samemu zacząć od tych najłatwiejszych aż w końcu robić full afki, wtedy kasa leci jak pojebana ;D

Opublikowano

żeby sam chodził do spawnów monsterów nie da się tak bez wpt, ale jak ustawisz w cavebocie by chodził randomowo to będzie non stop chodził bez wpt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...