Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Co myslicie o Path of Exile

Podły Bobo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak sądzicie, czy gra ma jakąś przyszłość?

Co myślicie o niej?
Czy, waszym zdaniem, jest coś do poprawy w tej grze?

Jak wypada na tle konkurencji (Diablo III, Metin2 itd.)?

Będziecie obecni na beta testach?

Opisujcie i dyskutujcie na temat tej gry. Proszę o " no - spam " !!!

" Kąt widzenia zależy od kątu siedzenia"

35605593102358761025.png

by Covver

Opublikowano

Oczywiście, że ma potencjał. Gra w bardzo szybkim tempie się rozwija jak i przybywa do niej wiele graczy.
Wg. mnie jest nawet i lepsza od Diablo III pod względem fizyki gry.
Jedynym minusem tej gry jest optymalizacja, na słabszych sprzętach gra chodzi bardzo nie płynnie, ale już firma ogłosiła, że są w trakcie tworzenia lepszej optymalizacji. ;)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Gra ma duże szanse, jeżeli twórcy nie zaczną robić podwyżek różnych albo płatności.

Teraz gra sie bardzo dobrze rozwija

image.png 

Opublikowano

Gra ma duże szanse, jeżeli twórcy nie zaczną robić podwyżek różnych albo płatności.

Teraz gra sie bardzo dobrze rozwija

Jeśli będą płatności, jak w przypadku Diablo ( kiedyś była, nie wiem jak teraz) - popełnią samobójstwo, chyba, że gra rozwinie się do poziomu Metina, ale to chyba, na dzień dzisiejszy, mało możliwe, a szkoda.

35605593102358761025.png

by Covver

Opublikowano

na tle metina to nawet paint wypada dobrze ;]

na razie nie mam zdania ;d pożyjemy zobaczymy ;d

Świat gry jest otwarty, czy tak jak Diablo, tj. 4osobowe grupy/ lub sollo ?

1373369406-U138092.png

Opublikowano

na tle metina to nawet paint wypada dobrze ;]

na razie nie mam zdania ;d pożyjemy zobaczymy ;d

Świat gry jest otwarty, czy tak jak Diablo, tj. 4osobowe grupy/ lub sollo ?

Taki i taki. Twórcy postanowili połączyć ze sobą dwie sprawy.

1. Świat na danych planszach jest zamknięty i wchodzą osoby z party, max 8 osób bodajże.

2. W większych miastach, w których bierzemy zadania widzimy innych graczy i możemy z nimi handlować, wyzywać na PvP itp.

Wg. mnie bardzo dobrze pomyśleli o tym. ;)

Opublikowano

Jak sądzicie, czy gra ma jakąś przyszłość?

Co myślicie o niej?

Czy, waszym zdaniem, jest coś do poprawy w tej grze?

Będziecie obecni na beta testach?

Opisujcie i dyskutujcie na temat tej gry. Proszę o " no - spam " !!!

Oczywiście, że gra ma przyszłość i to bardzo świetlaną według mnie (o ile wpadną na pomysł jak na niej zarobić, w końcu jest darmowa). Jak wypada na tle konkurencji? Metin2 nie jest konkurencją nawet dla węża w starej nokii, a co dopiero dla Path of Exile. Co do Diablo III... hmm... ludzie mówią, że tak powinno D3 wyglądać, więc w sumie jakiegoś rodzaju odpowiedzi Ci udzieliłem : )

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

Oczywiście, że ma potencjał. Gra w bardzo szybkim tempie się rozwija jak i przybywa do niej wiele graczy.

Wg. mnie jest nawet i lepsza od Diablo III pod względem fizyki gry.

Jedynym minusem tej gry jest optymalizacja, na słabszych sprzętach gra chodzi bardzo nie płynnie, ale już firma ogłosiła, że są w trakcie tworzenia lepszej optymalizacji. ;)

Co do optymalizacji gry , jest na dobrym poziomie (tekstury , modele) , jedynym problem jest światło , to ono właśnie sprawia że gra się przycina na słabszych sprzętach . Myśle że twórcy uporają się z tym jak najszybciej , ponieważ wiele osób w polsce i na całym świecie ma jeszcze Intel Core 2Duo i Kartę graficzną 512MB (np. ja ;D) .Chociaż u mnie i tak gra chodzi płynie.

Opublikowano

Lol nie sądzę żeby prywatne były ... metin ma ale to przez hackerów , pliki kradą i tyle . myślę ,że w poe nie będzie takiej sytuacji.

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Z Path of Exile nie będzie tak jak w przypadku Metina bądź World of Warcaft.
Było już raz na oficjalnym forum gry poruszane, to napisali, że nie mają zamiaru udostępniać plików tej gry i bardzo się z tego cieszę. ;)

Opublikowano

Jeżeli twórcy gry wezmą się za grę poważnie to każda gra ma szanse. Z czasem pojawi się więcej modyfikacji, dla mnie gra jest bardzo dobra. :)

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Było już raz na oficjalnym forum gry poruszane, to napisali, że nie mają zamiaru udostępniać plików tej gry i bardzo się z tego cieszę. ;)

Czas pokaże ;) Żeby twórcy nie okazali się fałszywi. Tylko o to proszę.

35605593102358761025.png

by Covver

Opublikowano

Grałem i gra całkiem całkiem, tak jak D3 ;] Tylko ciekawe po jakim czasie mi się znudzi... czy po tylu co D3 czy może wytrwam dużej ;]

@offtop ;]

Nie porównuj WoW'a do Metina ;] dziękuje ;]

Blizzard wręcz jest za Prywatami - bo prędzej czy później większość graczy przechodzi na official - chyba, że mają donate, to nie i może takie serwery zamknąć ;]

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Grałem i gra całkiem całkiem, tak jak D3 ;] Tylko ciekawe po jakim czasie mi się znudzi... czy po tylu co D3 czy może wytrwam dużej ;]

@offtop ;]

Nie porównuj WoW'a do Metina ;] dziękuje ;]

Blizzard wręcz jest za Prywatami - bo prędzej czy później większość graczy przechodzi na official - chyba, że mają donate, to nie i może takie serwery zamknąć ;]

Nie porównuje ich, tylko mówię, że te gry mają dużo privów. -,-

Opublikowano

A jak myślicie, kiedy koniec beta testów? Słyszałem plotki, które mowią, że to będzie gdzieś połowa maja

Taki temat już był

, i się w nim wypowiadałaś a teraz podejrzewam że chcesz sobie tylko
posty ponabijać. A po za tym nie można pisać postów nie związanych z
tematem, więc jak chcesz zadać jakieś pytanie to załóż nowy temat.

To jest dyskusja na temat PoE. Corbiac, zanim coś napiszesz przemyśl to dwa razy, czy warto coś opublikować, a jeśli dojdziesz do tego, że warto - wyłącz komputer

@ Strup3k

Nic nie jest na chwilę obecną wiadomo.

35605593102358761025.png

by Covver

Opublikowano

A jak myślicie, kiedy koniec beta testów? Słyszałem plotki, które mowią, że to będzie gdzieś połowa maja

Źle słyszałeś. Nie ma co dyskutować na ten temat, bo zacznie się spam. Wystarczy czekać aż to ogłoszą i tyle w temacie.

//edit.

No właśnie, nic na to chwilę nie wiadomo, więc po co drążyć ten temat ?

Opublikowano

Taki temat już był

, i się w nim wypowiadałaś a teraz podejrzewam że chcesz sobie tylko posty ponabijać. A po za tym nie można pisać postów nie związanych z tematem, więc jak chcesz zadać jakieś pytanie to załóż nowy temat.

@ Bobo to po co w ogóle tworzyć nowe subforum o grze jak można wszystkie pytania i problemy dotyczące gry zadawać w jednym temacie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...