Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]SZYBKO !

jasieeks™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zje*ałem Combata bo wsadziłem do folderu game ten plik z wh z forum i cos się zwaliło .

Wstadzilem ten plik z teksturami z tego tematu http://www.mpcforum.pl/topic/282746-ipliki-clean-rez-files/ ale nic ładuje ekran , itp. ale gdy załaduje client cos tam . Szybko dam like , (gram na ue)

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

-.- jeżeli bawisz się plikami gry to rób kopie zapasowe pliku który modyfikujesz... - to na przyszłość, a teraz podaj nazwę tego co podmieniałeś

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

nie chce pobierac -.- mam internet na limit -.-

Skoro zmodyfikowałeś pliki i CA Ci nie działa musisz zrobić reinstalla. Nic innego nie poradzisz.

Musisz kupić płytę oryginalną do combata ;) . Tak to jest jak się gra na piracie xD

Daruj sobie takie posty.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Skoro zmodyfikowałeś pliki i CA Ci nie działa musisz zrobić reinstalla. Nic innego nie poradzisz.

Jak się wrzuca moda w pliku o nazwie np dektored.rez i jest już tam taki plik bo tak jest domyślnie - nexon już tak dał, to jeżeli ktoś podeśle ci ten plik to all wróci do normy

kurwa mać jakim cudem ty jesteś kidem i tego nie wiesz ?!

chyba że podmieniał różne pliki to za dużo roboty by z tym było i wtedy bardziej opyla się reinstall

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Jak się wrzuca moda w pliku o nazwie np dektored.rez i jest już tam taki plik bo tak jest domyślnie - nexon już tak dał, to jeżeli ktoś podeśle ci ten plik to all wróci do normy

kurwa mać jakim cudem ty jesteś kidem i tego nie wiesz ?!

chyba że podmieniał różne pliki to za dużo roboty by z tym było i wtedy bardziej opyla się reinstall

Skoro podmieniał pliki i teraz mu nic nie działa to najprostszą rzeczą i w sumie podstawową jest reinstall. BTW Jako kidmod nie muszę znać modingu na perfect.

//ja nie wjeżdżam na ciebie, no dobra może trochę, ale nie taki był

tego zamiar, po prostu to jest zabawne że nie wiesz co to kopia zapasowa

Spoko. Wiem co to kopia zapasowa, ale jak jej nie zrobił to wątpię, żeby ktoś mu pliki podesłał dane. Prędzej reinstalla zrobi i po sprawie.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Skoro podmieniał pliki i teraz mu nic nie działa to najprostszą rzeczą i w sumie podstawową jest reinstall. BTW Jako kidmod nie muszę znać modingu na perfect.

skoro podmieniał pliki to może je i "odmienić", to nie jest modding na perfect tylko kropla oleju we łbie żeby wiedzieć co to kopia zapasowa pliku

//ja nie wjeżdżam na ciebie, no dobra może trochę, ale nie taki był tego zamiar, po prostu to jest zabawne że nie wiesz co to kopia zapasowa

Spoko. Wiem co to kopia zapasowa, ale jak jej nie zrobił to wątpię, żeby ktoś mu pliki podesłał dane. Prędzej reinstalla zrobi i po sprawie.

//wątpisz żeby ktoś podesłał ten plik, od tego są moderatorzy i kidmodzi działów żeby robić takie rzeczy, a po za tym ja to zaoferowałem pierwszym postem w tym temacie ;)

sygnatura_old.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...