Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki sam problem Link do tematu ------------> http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=8811&hl=

Tamten plik co jest zuploadowany ma 0bajtow przynajmniej mi sie tak sciaga mogłby ktoś jescze raz go zuploadować??

Sorry detox, ale naprawdę nie wiem gdzie to napisać.

Taka jest sprawa:

Niechcący podmieniłem orginalne maplestory.exe z takim z prywatnego serwera.Teraz nie mogę zpatchować Maple do v0.54 ( czytaj: Nie mogę zagrać na localMS ...) Mógłby zuploadować mi ktoś MapleStory.exe z GMSA?

( Prośby problemy, pytania są ,,WSZYSTKO DOTYCZĄCE HAKOWANIA'' a to nie jest związane z hakowaniem, hmmm najwyżej 40% dostane :-( )

BOŻE! Czy naprawdę tak trudno zuploadować plik który waży niecałe 5 mb? :/

Tak ciężko KURDE!!! macie stronke i dajcie uploada samego pliczku MapleStory.exe -----> http://www.speedyshare.com/ PROSZE...

Opublikowano

laseczka mam dla Ciebei zle wiesci ten plik wazy 5.27MB

Dlaego nie zamieszczego go pod tym ->> http://www.sendspace.com/file/tpew9v linkiem

Jezeli ktos mi wyjedzie z tekstem scan to zabije smiechem :] ale mowta / robta co chceta

@Detox wiem ze jesstes jaki jestes i napiszesz swoje boskie 40% dla laseczka za utworzenie tego tematu ale go zostaw bo to nie 1sza osoba chcaca tego lunchera. wiec zostaw komus moze sie przydac

Nie podaję nicków z GMS, EMS.. Ponieważ nie ufam niektórym na mpc ;]

NP. DzinX "-_-

znajac nicki twoich postaci jestem w stanie wniknac do twojego umyslu i je okrasc ^^ Żenada ^^

Opublikowano

Dzięki DzinX Jedyny ruszyles Sie.. :P

Ps: Jestem Dziewczyną... Szczegół nie?? :P

@Detox nie dawaj Mi 40 % jak możesz bo tez nie wiedziałam gdzie napisać :D

Możesz przy okazji zamknąć albo wyrzucić ten temat?

@Down

Heh, to moje IQ sie coś zachwiało xD Nie wychwyciłam tego z kontekstu... :D

Opublikowano

go to znaczy ze lunchera ten luncher czyli go :] nic sugeruje ze ejstes plci zenskiej ;] o co ty mnie posadzasz moje IQ jest odrobine wyzsze niz IQ termosu :)

NP. DzinX "-_-

znajac nicki twoich postaci jestem w stanie wniknac do twojego umyslu i je okrasc ^^ Żenada ^^

Opublikowano

A żeby nie zakładać nowego tematu zapytam się w tym (Prośby, pytania, problemy - nik nie zagląda). Co mam zrobić, jeżeli ManualPatcher zatrzymuje się na MapleStory.exe (próbowałem wymiany danego pliku i wielokrotnie powtarzałem czynność)?

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

sciagnac clienta tez mialem taki problem...

NP. DzinX "-_-