Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Elise ,Nautilus, zyra

Panienka_14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Nazbierałam sobie na kolejną postać i zastanawiam się nad trzema postaciami , a mianowicie Zyra, Elise i Nautilus. Chciała bym abyście podali mi ich plusy i minusy .

Pozdrawiam :)

Opublikowano

zalezy gdzie chcesz grac powiem ci ze zyra fajnie sprawuje sie na supporcie a elisa bardzo dobrze na midzie niestety nautlius jest powoli bez uzyteczny w s3 a wiec wybralbym elise

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

Elise solo top świetnie jej idzie, tak samo na midzie trudna do zabicia, natomiast zyra świetna jako support, średnia na mida, posiada stuna, wardy//towerki, aoe ult.

Nau polecam jako sup-tanka, solo top średnio mu idzie, jak owo jungla dobra, gangi średnie. Z tej trójki najbardziej Ci polecą Zyrę i Nau.

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Elise solo top świetnie jej idzie, tak samo na midzie trudna do zabicia, natomiast zyra świetna jako support, średnia na mida, posiada stuna, wardy//towerki, aoe ult.

Nau polecam jako sup-tanka, solo top średnio mu idzie, jak owo jungla dobra, gangi średnie. Z tej trójki najbardziej Ci polecą Zyrę i Nau.

Powiedz mi, jak Ty możesz wypowiadać się na temat LOLa, skoro w niego nie grasz? Bynajmniej jak Ci napisałam w statusie na profilu komentarz, to go skasowałaś :huh:

Tydzień+ temu, jak zapytałam się, czy grywasz w LOLa, odpowiedziałaś, że nie, ale okey. Posty chcesz sobie nabić, czy co?

Co do Twojej wypowiedzi. Elise jest również dobra w jungle, Zyra jest świetna na MIDa, więc jak nie znasz postaci, nie grasz nią, to po prostu nie wypowiadaj się na jej temat, wprowadzasz użytkownika/gracza w błąd. Lepiej wziąć ją na MIDa niż na supporta. Dlaczego? Żeby jak najszybciej "nafarmić się", aby miała duży DMG. Gdzie nie trzeba kupować wardów, bo ma swoje roślinki.

Nie grywam Elise, ale z obserwacji mogę wywnioskować, iż jest to bardzo dobra postać na topa/mida/jungle.

Grałam nią może raz na normalu i raz na ARAMie, skille ma bardzo fajne, można ją zrobić pod AP i AD. Nie wiem jak nazywa się skill na "E" [gdy jest się zamienionym w pajączka], ale jest przydatny, gdy ma się mało HP, nawet do ucieczki, czy dobicia przeciwnika.

Zyra, jeden z moich ulubionych champów. Bardzo dobry DMG, roślinki mogą zrobić za wardy, obszarowe ulti + chwilowy "stun" [podrzucenie przeciwników do góry], stun na "E". Można łatwo nią uciec, dzięki temu stunowi na "E", dobry dmg z roślinek, i jej kolejny atut, gdy padnie zmieniasz się w roślinę i możesz dobić przeciwnika, jeżeli ma mało hp.

Nautilius, nim nie grałam, ale znajomy grał nim jako mój support, i muszę przyznać, że bardzo przydatna postać, wytrzymała. Widziałam, że grywają nim na topie oraz w jungli, jednak wg. mnie są lepsze postacie do jungli niż Nautuś :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...