Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5.1]BytomCraft PvP [Unikalny]

Dewe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1364478361-U369501.png BytomCraft PvP1364478375-U369501.png

Adres IP: s66.mineserv.eu:15205

Typ serwera: PvP

Ilość slotów: 20

Wersja serwera: 1.5.1

Premium:

dialog_cancel.png

Potwory:

dialog_cancel.png

Zwierzęta:

dialog_cancel.png

Nether:

dialog_cancel.png

PVP:

yes.png

WL:

dialog_cancel.png

1364478361-U369501.pngZespół1364478375-U369501.png

Adminisratorzy:

• xKili, Avision, SovkA

Moderatorzy:

• -

KidModeratorzy:

• -

1364478361-U369501.pngDodatkowe informacje1364478375-U369501.png

Na serwerze beda 3 areny. Z tego 1 eventowa, narazie jest 1 by sprawdzic checi grania przez graczy. Mila administracja, Mili gracze, Super Serwer ! Wejdz juz teraz

:)

Opublikowano

Bardzo polecam serwer, ani 1 cheatera, 0 lagów, dużo graczy, vip nie daje przewagi nad innymi, polecam strasznie serwer!!

Admin ciągle pracuje nad nim i rozwija go, są częste i miłe eventy. Zapraszam!

Ja już nie gram, osiągnąłem to co chciałem, 10 głów 3aserr`a :>

Pozdrawiam was Tori, Aser, Kili, powodzenia wam życzę :) Może jeszcze kiedyś odwiedzę serwer. :)

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

@Up2 Sluchaj.. Jakie brak zabezpieczen ? Na serwerze sa 3 pluginy na AntyCheat. Moja wina ze nie dzialaja ? Ja ciagle pracuje i ogarniam cziterow.

@Up Dlaczego nie grasz ? Wbijaj :D. Jaki miales nick xD ?

@Edit Wgralem antycheata i z tego co kolega mowil fly zostal "zabezpieczony" czyli cofa jezeli probujesz latac, caly czas pracuje nad cheaterami.

Zapraszamy.

Opublikowano

Dewe, pytasz jaki mam nick... no pomyślmy.... SebQu ;) Będę odwiedzał serwer ale grać to raczej nie... ;) Tak jakoś.... Serwer fajny ale... no ale nie wiem >.<

Za szybko się wszystko osiąga. Dodaj ranking zabójstw, będzie fanie :)

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

@Up Rankingu nie dodam bo dostaje sie za duzo diamentow. A co do tego ze za szybko sie osiaga to wszystko pomniejsze. Wbiaj :D

Opublikowano

Serwer się niestety... (a może stety?) Zmienił na lepsze!! Ponownie zapraszam, administrator ciągle pracuje nad serwerem i nie jest tak jak na innych serwerach ze bierze all eq enchant pro 100 sharp 100 i idzie każdego zabija, jest również otwarty na propozycje (według mnie :) ). Chciałbym jeszcze dodać że nie tracimy ani expa ani eq po śmierci, wszystko jest "zapisane", jest kilka skrzynek na mapach, (hehe powodzenia w szukaniu). Zapraszam do kupna Vipa! To na tyle... trzymajcie się ;)

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

@Up Byc moze, ale najpierw musze ogarnac troszke www. Wtedy zlozysz jakies podanko czy cos ^,^. Ok. Pisz na pw jak cos, bo nabijamy sobie tylko posty. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...