Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadki FPS gdy ruszę myszką...

1921

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam spadki fps gdy poruszę myszką w cs. Gdy nie ruszam to fpsy normalnie po 100 lecz gdy ruszę to po 10. Grać się wgl nie da. Ustawienie priorytetu niski nic nie pomaga. Dodam że to napewno nie jest wina myszki. Za najlepszą odpowiedź limit like. Gram w cs od 6 lat i nigdy tak nie było !

1921.png

Opublikowano

AMD Sempron 2800+ 2.00GHz, 1,50GB RAM - Procek

GeForce FX 5200, 128MB - Karta graficzna

Wątpie aby chodziło o parametry bo zawsze na nim grałem i dobrze było. Dopiero od kilku dni tak jest.

1921.png

Opublikowano

Mam ten sam problem... Od parametrów to raczej nie zależy, bo ja również gram jakiś czas na swoim i tak słabym laptopie, a problem wynikł dopiero kilka dni temu...

Nie wiem też czy to wynika z aktualizacji steam, ponieważ mam tak samo na NS, a także w grze Metin2... Ruch myszką okropnie spowalnia działanie..

Opublikowano

Wyczyśćcie kompa ccleanerem (rejestr) i jakimś antywirusem, otwórzcie potem komputer i przeczyśćcie go z kurzu.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Skanowałem dziś w nocy a ccleanerem robiłem 2 dni temu więc nie sądze aby pomogło :/

1921.png

Opublikowano

Wybaczcie za spam, ale też chciałem powiedzieć, że skanowałem system dość nie dawno, robiłem czyszczenie dysków ccleaner'em.. I nic, wszystko chodzi w miare płynnie, jedynie z tym wyjątkiem, że laguje przy ruchu myszką.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zna ktoś odpowiedź na pytanie, bo mam to samo ;x

Problem dopiero pojawia się po ruchu myszki, tylko w cs i metinie tak mam. Zazwyczaj 100 fps, a po ruszeniu myszką spada do 10.

Czyściłem ccleanerem i skanowałem i nic żadnego wirusa.

Opublikowano

Mówie z wlasnego doświadczenia mialem ten probloem przy zaktualizowaniu sterów do grafiki na stery beta Odradzam sterowniki beta do kart graficznych Wtedy sa takie cyrki . Pierwsze co bym zrobił na waszym miejscu to zmienił myszke na jakąś starą Możliwe że coś się gryzie w systemie Od takich rzeczy sie zaczyna

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nawet nie wiecie czy on ma steam czy non-steam, a to jest bardzo ważna rzecz, ponieważ większość osób z non-steam pobiera jakiś modyfikowany szajs który zawsze musi się spier*olić, a w takim przypadku pomaga reinstall bądź czysty cs v7 + patch v23.

Podaj czy masz steama czy non steama.

Opublikowano

To są wirusy , miałem kilka razy ten problem .Wystarczy sprawdzić komputer różnymi skanerami a w szczególności Malwerbytes Anti-Malware

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...