Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kv3-finanse

tonq0909

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemano

mam problem bo mam kv3 prawie wymaksowany ale 1 mnie boli

mianowicie top dzialo niby full wypas bije po 450 ale ciagle rykoszety i ammo po 1k -,-'' a exp leci i leci wbije expa a bede miec z 400k ? >.> i czesto jestem na - nawet przy wygranej

mam zamiar na jakis czas zmienic dzialo tylko niewiem czy stare 107mm czy 100mm

poradzicie ?

Opublikowano

Strzelaj na "pewniaka" w jakiś weak spot, Broń Cię Panie Boże nie w przednią płytę. W gąski, wizjer, itp. I właśnie jak wcześniej wspomniałem strzelaj tylko wtedy gdy jesteś pewien, że trafisz. A i jeszcze jedna uwaga: nie kamp. To nie jest czołg wsparcia a działo nie jest snajperką.

Opublikowano

tak jak wyzej. tymi działami nie mozna campic,najlepiej znajdz sobie druga osobe z tygrysem(wedlug mnie idealne polaczenie) i atakuj oczywiscie nie zapominajac o kontowaniu, atakujcie na przeklade ty strzelasz pierwszy zabiersz mu optymalnie 400hp potem tygrys 200hp i tak na przmian do skutku, po takich trzech celnych strzalach wyjdziesz na +

Opublikowano

Kv 3 ma bardzo dobry pancerz więc staraj się bić w 1 linii ale tak żeby nie zginąć po paru min.KV 3 dobrze się gra jeżeli grasz z jakimś kumplem.Działo zostaw ponieważ jest bardzo mocne tylko musisz nauczyć nim strzelać.

1365425281-U294119.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...