Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

warn

Pan Filip

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/902378-dyskusjaczy-denerwuje-was-bezsensowne-nabijanie-postw/page-2#entry6835545

siema

za co ja dostałem warna skoro wypowiedziałem sie na temat.

nie chciałem nikomu spamić na pw, ani pisać w tamtym temacie, żeby nie było offtopu.

Dzięki za wypowiedzi

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

Znając administrację to za spam. Ale bardziej prawdopodobne że za powielanie odp., też dostałem. Powoli się zbliżam do 50/100 :D

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Ci moderatorzy to są jacyś głupi.

Jako przykład mogę podać modów metina. W publikacjach serwerów jak każdemu wiadomo można dzielić się swoją opinią na temat serwa, ja piszę np. że nie polecam serwa i to uzasadniam a oni dają 5%. To co się teraz dzieje to przechodzi ludzkie myślenie, 3/4 postów na forum to chyba jest wynagradzane %%%. Za nie długo wszyscy będą mieli warna i się skończy. Ja mam konto od dawana, przez pół roku dostałem zaledwie 5% ostrzeżeń, teraz od początku marca 50% chociaż spamu nie robiłem. Beka z modów i tyle.

Opublikowano

Skoro nie chciałeś spamować (nie ma słowa spamic, ludzie...) to po co założyłeś temat?

Od warna odwołujesz się do osoby, która nadała ostrzeżenie.

Opublikowano

Pisanie 'nie polecam serwera, bo *powód*' nie powinno być zaliczane do spamu. Jednakże odpowiedzi typu 'tak', 'nie', które nie mają głębszego uzasadnienia są traktowane jako spam, ewentualnie dublowanie czyjejś odpowiedzi, jeżeli może być tylko jedna w temacie.

Opublikowano

Pisanie 'nie polecam serwera, bo *powód*' nie powinno być zaliczane do spamu. Jednakże odpowiedzi typu 'tak', 'nie', które nie mają głębszego uzasadnienia są traktowane jako spam, ewentualnie dublowanie czyjejś odpowiedzi, jeżeli może być tylko jedna w temacie.

ale przeicez w regulaminie pisze że mamy prawo dyskutować o serwerze (bynajmniej wcześniej tak pisało jak czytałem). Te forum staje się coraz bardziej dziwne.

Admin Cienia
Opublikowano

@Venti_ rozśmiesza jedynie poziom niektórych użytkowników, nie potrafiących sklecić uzasadnionego zdania.

za co ja dostałem warna skoro wypowiedziałem sie na temat

Trudno nazwać wypowiedzią jedno słowo, wypowiedź powinna być uzusadniona. Do głosowania samym “tak“ lub “nie“ służą ankiety, nie posty.

Taki post podchodzi pod zwykły spam, ponieważ jego treść nie przedstawia żadnego argumentu, a tym samym nie wnosi nic wartościowego do tematu.

Na przyszłość odwołuj się na PW moderatora, który nadał ostrzeżenie.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...