Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Nocny zamachowiec.

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie miałam okazji zbyt długo pograć tą klasą, a więc nie wiem, jak sprawuje się na wyższych poziomach. Czy mógłby ktoś obeznany przybliżyć mi jej możliwości w praktyce? Dobre ma buffki? Atak?

Opublikowano

Nie miałam okazji zbyt długo pograć tą klasą, a więc nie wiem, jak sprawuje się na wyższych poziomach. Czy mógłby ktoś obeznany przybliżyć mi jej możliwości w praktyce? Dobre ma buffki? Atak?

Ex-Ass = Ass to samo tylko o ile pamiętam posiada leczenie, na wyższych lvl'ach ciągle masz spam z dl'a

alishia.jpg

Opublikowano

grałem ciekawie się gra , ale to kopia szelmy więc , większość to samo . A to leczenie to słabe

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

nie ma rzutki ,oraz wolnego celu , za to jak powiedziano wyzej ma leczenie ( dzięki któremu jest bardzo przydatną postacią ) oraz ma stuna aoe ,a 102 ..:P

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano

grałem ciekawie się gra , ale to kopia szelmy więc , większość to samo . A to leczenie to słabe

dobrze, lecz zacznijmy od tego, że nie każdego stać na xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx medicine i innych gówien na leczenie hp + te od npc są słabe

alishia.jpg

Opublikowano

Jak dla mnie postać jest dobra, ponieważ zawsze grałam asskiem, a ex-sin jest praktycznie jego kopią. Ma najważniejszego sklilla - dedline. Większy deff i atak, ciekawe buffki. Gra się nim przyjemnie :) Na wyższym lvlu jest tak dobry jak assasin.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

dobrze, lecz zacznijmy od tego, że nie każdego stać na xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx medicine i innych gówien na leczenie hp + te od npc są słabe

i dodajmy że nie potrzebuje ksiąz i kasy na skille :)

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Idź do Linoskoczka to taki zajebisty Trool Na 100% Jeszcze ruchnie Ciebie hahah xD <- to w gratisie xD (miejmy nadzieje że mama mu pozwoli xD)

Opublikowano

Idź do Linoskoczka to taki zajebisty Trool Na 100% Jeszcze ruchnie Ciebie hahah xD <- to w gratisie xD (miejmy nadzieje że mama mu pozwoli xD)

noł spam plz kohaneg17.

1357571670_by_Konowy_500.jpg?1357571671

Magiczna sygnatura

pLaid.jpg

Opublikowano

Mi się podoba,na pl mam taką 104lvl i powiem że gra mi się lepiej niz zwykłym zamachowcem (mam go na 109lvl).

Można powiedzieć że to jest udoskonalenie zwykłego zamachowca.

Daj lajka to będe dalej pomagał :s

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...