Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Gimbaza] Mechatronika Vs. Logistyka

SlideShow

Szkoła   

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który Kierunek

• Mechatronik
      13
    • Logistyk
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie mój pierwszy pomysł to mechatronika, ale pomyślałem żeby nie było sytuacji że nie znajde roboty bo mam wykształcenie średnie. Myśle że logistyk ktory pojdzie na spedytora nie ma takiego problemu. ale to moje amatorskie myslenie

Opublikowano

Chodzi ci o profile technikum? Pffffft... wolne żarty, mechatronika liczy się tylko na studiach, w technikum gówno się nauczysz...

On nie pyta się czy to jest gówno, tylko jaki kierunek ma wybrać...

@top

Logistyka to lepszy wybór, sporo teorii, ale później dobrze płatna praca :)

Opublikowano

Chodzi ci o profile technikum? Pffffft... wolne żarty, mechatronika liczy się tylko na studiach, w technikum gówno się nauczysz...

na pewno duzo wiecej niz na liceum co jest przedluzeniem gimnazjum

Mechatronik i na studia, jesli sie nie dostane na informatyke ide na mechatronike,

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

na logistyke chodzi w ch*j osób i potem ciężko o pracę, mechatronika trudniejsza ale o pracę łatwiej

wipek.pl

Opublikowano

Kolejny taki temat. Wystarczy poszukać trochę bo jest pełno takich tematów...

Logistyk lepszy, nie jestem pewien ale chyba na logistyków jest teraz nawet duże zapotrzebowanie= miejsca pracy.

Opublikowano

On nie pyta się czy to jest gówno, tylko jaki kierunek ma wybrać...

@top

Logistyka to lepszy wybór, sporo teorii, ale później dobrze płatna praca :)

Pójdzie do gównianej szkoły to będzie miał gównianą pracę. Wolę go ostrzec...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Pójdzie do gównianej szkoły to będzie miał gównianą pracę. Wolę go ostrzec...

Wiesz jego wybór, a z tego co widać już wybrał gdzie chce iść ;f

Opublikowano

na pewno duzo wiecej niz na liceum co jest przedluzeniem gimnazjum

Mechatronik i na studia, jesli sie nie dostane na informatyke ide na mechatronike,

Czytałeś w ogóle o progach punktowych na uczelniach?...

Jak nie dostaniesz się na informatykę to na mechatronikę tym bardziej

up@

Przynajmniej w technikum masz zawod i zawsze jakąs fuchę się znajdzie aby sobie dorobic

Bullshit. Asystentem mechanika to ja też sobie mogę być bez technikum...

Opublikowano

Czytałeś w ogóle o progach punktowych na uczelniach?...

Jak nie dostaniesz się na informatykę to na mechatronikę tym bardziej

Bullshit. Asystentem mechanika to ja też sobie mogę być bez technikum...

I co z tego jak po technikum łatwiej :) wiedza się liczy /

Opublikowano

I co z tego jak po technikum łatwiej :) wiedza się liczy /

Nie da się tobie wytłumaczyć to nie będę się wysilał. Idź do tego swojego technikum a potem zapierdalaj na studiach/w monotonnej robocie. Twoja wola :)

Opublikowano

Nie da się tobie wytłumaczyć to nie będę się wysilał. Idź do tego swojego technikum a potem zapierdalaj na studiach/w monotonnej robocie. Twoja wola :)

w jakiej kurwa monotonnej ?? Idę do 3 technikum w polsce ,96% wybiera studia , co ty myślisz ze ja pójdę do takiej speluny co 50% zdaje matury ? Na pewno będę miał lepszą maturę i wyniki na studiach niż po gównianym piceum co uczy tego co mi koło dupy wisi

Opublikowano

w jakiej kurwa monotonnej ?? Idę do 3 technikum w polsce ,96% wybiera studia , co ty myślisz ze ja pójdę do takiej speluny co 50% zdaje matury ? Na pewno będę miał lepszą maturę i wyniki na studiach niż po gównianym piceum co uczy tego co mi koło dupy wisi

Jak jesteś takim debilem żeby iść do takiej speluny to owszem. Dobre liceum da ci dużo lepsze wyniki niż technikum.

-Większa wiedza ogólna

-Szybciej kończysz = szybciej wchodzisz na rynek pracy

-Jeśli myślisz, że po technikum dostaniesz poważną robotę to się zdziwisz, asystencie informatyka/mechanika...

Opublikowano

Jak jesteś takim debilem żeby iść do takiej speluny to owszem. Dobre liceum da ci dużo lepsze wyniki niż technikum.

-Większa wiedza ogólna

-Szybciej kończysz = szybciej wchodzisz na rynek pracy

-Jeśli myślisz, że po technikum dostaniesz poważną robotę to się zdziwisz, asystencie informatyka/mechanika...

3 technikum to speluna ?? kto kurwa gadał że asystent ? idę na studia więc ? wiedzę z poszczególnej pracy będę miał , a po liceum huja mam a nie wiedzę , chyba jak rozprawkę napisac lub kiedy była bitwa pod grunwalde, po co mi wiedza ogólna a co ja kurwa jestem ? owszem trochę się sprzyda ale na huja ? Potem na studiach mogę leżeć bo wszystko mam opanowane , a po liceum wszystkie teorie , języki programowania trzeba się uczyć , i co z tego ze rok dłużej , informatyka to kierunek techniczny więc więcej będę wiedział po technikum , jeśli ktoś idzie w kierunku medycyny to wiadomo ze do technikum nie pójdzie , i jeszcze dodam chodźbym skąńczył technikum informatyczne np dlaczego nie moge iść na lekarza ??? moze plany się zmieniły , myślisz że tylko po liceum można na studiach chyba się zdziwisz . Kolega szedł na studia inżynierskie to chłoopacy z budowlanki radzili sobie lepiej bo coś umieli , umieli zrobić zaprawę , a ty po tych śmiesznym liceum nie wież jak szpachelka wygląda.

Opublikowano

Dużo nie pomogliście, ale dzięki ;P.

Wydaje mi się że jako technik logistyk prędzej znajdę prace. Niż technik mechatronik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...