Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(SS) ah te premady

Locein

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a swoich statów czemu nie podkreśliłeś?

Nie zwalaj na innych, po prostu nie potrafisz wycarrować meczu :p

Opublikowano

jak na botlane zobaczycie duo z nickami morsed i sottery to radzę również dodge'ować, bo to idioci i zawsze feedujo

JP7SYyZ.gif

Opublikowano

Nie zwalaj na innych, po prostu nie potrafisz wycarrować meczu :P

heh , staty to co innego niz gra ziom napewno jestes z brazu czy nizej wiec nie masz sie co odzywac :)

Opublikowano

dobrze ze ty byles usefull z tym 1/5 i dwoma kamyczkami na zycie, wazne ze nic nie powiedziales o olafie na pewno tez dobrze gral

przeczytales temat przynajmniej ? dalej nie bede komentowac , a olaf mial najlepsze staty bo mial 3 kille i 3 assysty z 8 killi .

Opublikowano

przyznam dałem dupy , ale nie mam jakiś dobrych junglerów bo rzadko gram w jungli , a lee jest usseles jak dobrze nie wyjdzie na początku.

Opublikowano

przyznam dałem dupy , ale nie mam jakiś dobrych junglerów bo rzadko gram w jungli , a lee jest usseles jak dobrze nie wyjdzie na początku.

nie jest useless zawsze może się wbić w tf i kopnąć apc/adc co go wyeliminuje z tf'a albo kopnąć go do tfa, żeby dostał focusa.

<>

Opublikowano

nie jest useless zawsze może się wbić w tf i kopnąć apc/adc co go wyeliminuje z tf'a albo kopnąć go do tfa, żeby dostał focusa.

to najwyzej nie umiem nim grac i kropka! :D

Opublikowano

Nie zwalaj na innych, po prostu nie potrafisz wycarrować meczu :P

Jak np taka caitlyn, lub Miss maja 5/0/0 bo sie ich nafeedowalo to nawet 2 vs 1 wygra -,-

@Topic : Ja mam tak prawie w kazdym meczu :P Tylko ja gram zawsze duo i z kolega jakos wygrywamy.

20utztj.jpg

Opublikowano

Poprostu Polaczki. Polaczki Polaczki Polaczki się tutaj wypowiadają ( nie wszyscy )

@t Bot feeduje ? Ohh co się stało Będę Lee sinem w jungli i nie będę miał wgl asyst ani killi, co z tego że bot przegrywa , nie zgankuje i tak.

Zacznijcie tych mózgów używać.

a i 20 minuta rozgrywki. Lee świetna Farma oraz świetne itemy.

xxx

Opublikowano

Poprostu Polaczki. Polaczki Polaczki Polaczki się tutaj wypowiadają ( nie wszyscy )

@t Bot feeduje ? Ohh co się stało Będę Lee sinem w jungli i nie będę miał wgl asyst ani killi, co z tego że bot przegrywa , nie zgankuje i tak.

Zacznijcie tych mózgów używać.

a i 20 minuta rozgrywki. Lee świetna Farma oraz świetne itemy.

chciałbym twoje gry zobaczyć zeby sie troche posmiac :)

Opublikowano

chciałbym twoje gry zobaczyć zeby sie troche posmiac :)

Narazie to my smiejemy sie z ciebie :)

Mowisz staty nic nie znacza, ale 1/5/2 znaczy ze gankowales nic i padales.

@up

Nie powinienem tak reagowac ale juz mnie to irytuje jak 80% osob gada takie glupoty... jesli nie potrafisz wyciagac inforamcji ze screena z lobby to zamilcz.

Opublikowano

To że oni słabo zagrali to się zdarza lecz ty , to że masz PLATYNE V nie oznacze że jesteś lepszy od nich..

DYWIZJA NIE OZNACZA SKILLA JESTEŚ TYPOWYM NOOBEM DO CARROWANIA. PRZYKŁAD ?

ZASTANÓW SIĘ CO WRZUCASZ , JEŻELI CHCESZ KOGOŚ HEJTOWAĆ MUSISZ WIEDZIEĆ ŻE JESTEŚ LEPSZY I MASZ RACJĘ A TUTAJ TAK NIE JEST.

-- TWOJA HISTORIA GIER --

TYPOWY POLACZEK BEZ SKILLA ^.^ ( 46 min - 181 farmy )

beztytuuncj.png

1363701576-U247153.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...