Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5.1][Surv-Frakcje][Dedyk][80s będzie więcej] Legend Craft Survival u AfgFire

AfgFire

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

informacje-g1.png

Nazwa:
FireCraft (zmiana nazwy serwera)
Adres:
prop.owncraft.pl:25565
Wersja:
1.5.1
typ:
Dedyk
wl:
Nie
sloty:
80- Będzie więcej
moby:
Tak
potwory:
Tak
pvp:
Tak
pluginy-g1.png
pluginy:
Survival/Frakcje
administracja-g1.png
ekipa:
WĹaĹciciel: AfgFireXxX
Rekrutacja On od Jutra [email protected] Lub na TS 46.29.20.232
dodatkowe-g1.png
info:
 IP TS: 46.29.20.232 ( Zawsze można zapytać się o coś będę tam praktycznie cały czas gdy będę przy komputerze)

20130318185933.png
20130318185903.png
20130318185848.png
20130318185749.png
20130318185706.png
Serwer jest już zakupiony czemu wcześniej nie wystartował ?? Own Serw nie spieszylo sie z dodaniem go Mi
battlefield3wallpaperhdf.jpg
Opublikowano

Już mi się nie podoba, spawn słaby, katedra, czy ja to tam inaczej nazwiesz najprawdopodobniej skopiowana, a jeżeli nie to i tak nie jest taka piękna. Widać, że równane na W-3, 0 starań.

Server najprawdopodobniej nie wypali... Już to widziałem.

Opublikowano

Już mi się nie podoba, spawn słaby, katedra, czy ja to tam inaczej nazwiesz najprawdopodobniej skopiowana, a jeżeli nie to i tak nie jest taka piękna. Widać, że równane na W-3, 0 starań.

Server najprawdopodobniej nie wypali... Już to widziałem.

nie moja wina że miałem problem z OWN SERW to po pierwsze zbuduj ładniejszy spawn jak taki mądry nic nie jest skopiowane sam budowałem porostu lubisz chejtowac i tym nabijać posty

battlefield3wallpaperhdf.jpg
Opublikowano

Dobrze znam Afg właśnie podesłał mi link do tego tematu. Osobiście uważam że serwer wypali grałem na wielu serwerach na których Afg był w administracji i najczęściej był na serwerze miał dobry kontakt z graczami. Mapke sam robił na 100 % pokazywał mi każdą po kolei budowle która wybudował. Serwer będzie naprawdę bardzo fajny Polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...