Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INNE]Cienie

IsThisLove

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie dotyczące Mirrors Edge mój kolega ma słabszy komputer i chce grać w mirrors edge i ostatnio zapytał się mnie czy da się wyłączyć cienie więc zainstalowałem na swoim komputerze gierkę i nie widziałem żadnego punktu dotyczącego cieni wie ktoś jak to wyłączyć ? z góry dziękuje za pomoc.

'Fore the real niggas die, fake niggas gon' multiply

Opublikowano

Z tego co pamiętam, to jak grałem na swoim lapku na full minimalnych detalach, to i tak miałem cienie.

Jeżeli w opcjach nie ma funkcji wyłączenia cieni, to nie da się ich wyłączyć.

Opublikowano

A ja jeszcze słyszałem że jeżeli usunie się plik odpowiedzialny za cienie to tych cieni nie ma.Nie wiem czy to 100% pewne ale przeczytałem gdzieś na google i nie sprawdziłem.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Może poszperaj w ustawieniach w pliku config. W Moje dokumenty powinien być, albo może w folderze gry gdzieś.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

A ja jeszcze słyszałem że jeżeli usunie się plik odpowiedzialny za cienie to tych cieni nie ma.Nie wiem czy to 100% pewne ale przeczytałem gdzieś na google i nie sprawdziłem.

Jak usuniesz jeden plik odpowiedzialny za grafike, to spierd* wszystko w rejestrze.

Nie ma takiej mozliwosci.

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...