Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Dobry tani mag i jakis dobry tani tank lub cos innego

Mitekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Malphite, bądź Garen obydwaj świetne tanki. Malp posiada slow, AOE ult, strasznie mano-żerny lecz potrafi wycarrować grę, natomiast garen posiada mocny ult, przyspieszenia i slow z q, aoe z e + kryty, armor dodatkowy z w. Polecam obydwóch. ;)

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Tani dobry mag i tank .

W takim razie z tańszych magów polecam : Ryze bądź Annie. 2 picki z strasznie dobrym dmg'iem. Obie kosztują 450 . Postaci obie mają bardzo dobre combo i są przydatni dla teamu. Jeśli chcesz coś droższego i ciekawszego to polecam Twisted Fate, który jest za 1350 . Świetny harrassment, najlepszy skill do ganków w grze (ult) oraz za pomocą kart może stunować/slowować/regenerować manę .

Co do taniego tanka to tak jak kolega wyżej poleciłbym Ci Garena, który kosztuje 450 . Strasznie twardy i posiada dobry dmg. Ma dobre skille, leczy się z passywki i dobry skill do gonitwy/ucieczki .

Oraz świetnym tankiem jest Malphite za 1350. Strasznie ciężki do ubicia, bardzo dobry ult AoE do TF'ów , nadaje się również na mida robiąc go pod AP tanka :)

Opublikowano

ja ze swojej strony mogę polecić veigara w ogóle nie wiem czemu ludzie nim nie grają itp.

ma duży damage masakryczne przydzielenie ap do skili

ma stuna (klatkę na e) w cholere bije z ulti

i idzie mu zrobić tani dobry build

4875_blue.png  [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...