Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Auto za IGC

bezimienny740

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, z wcześniejszych tematów wiem , że najbardziej opłaca się kupić (auto) Ford Mustang Boss `12 i BMW GTS ( tylko szkoda że już nie ma go za IGC)

i teraz mam do was pytanie jakie auto do wyścigów zakupić, oczywiście za IGC.

57b07e65a02175355a2b493690fb599b.jpg

Opublikowano
Aktualnie dobrym samochodem do wyścigów jest Aston Martin DBS.

Ale każdemu inaczej się jeździ, więc masz jeszcze inne:

Lotus Evora

Lamborghini LP-650

Lexus LFA
Opublikowano

Na kręte trasy polecam Lotusa Evorę.

Bardzo lubię ten wóz, ma bardzo dobrą prędkość maksymalną, przyśpieszenie już nie takie dobre, ale prowadzi się naprawdę świetnie (zresztą jak wszystkie Lotusy).

Opublikowano

Na pewno któreś z tych aut wybiorę, teraz dylemat co szybciej kupić : Forda Mustanga Bossa` 12 czy autko do wyścigów?

To już zależy wyłącznie od tego w jakich typach zawodów będziesz się częściej ścigał.

Jeżeli w pościgach to tutaj nie ma co się zastanawiać, Boss 302 '12 w nich wymiata.

Jeżeli w wyścigach/sprintach/dragach to tutaj wybieraj z trójki: DBS, Evora, Murcielago Roadster.

Murcielago będzie z nich najlepsze do dragów oraz sprintów/wyścigów na niezbyt krętych trasach.

DBS jest według mnie najbardziej uniwersalnym wozem z tej trójki i daje sobie świetnie radę we wszystkich tych konkurencjach.

Evora ze względu na bardzo dobrą zwrotność i prowadzenie będzie dobrym wyborem na bardziej kręte trasy.

Opublikowano

Ja bym wziął pod uwagę jeszcze Audi R8 5.2 FSI Quattro, bo mi się nim bardzo dobrze jeździ nawet na krętych trasach, fakt że słabo wchodzi w zakręty ale ma ma bardzo dobre przyspieszenie zwłasza od 150 w górę i ma całkiem dobre nitro tylko słabo wchodzi w zakręty ale kto co lubi :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...