Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]TreasureChest

TheBodzioo9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Dziś chciałbym zapytać was czy w pluginie TreasureChest idzie zrobić tak,aby każdy gracz w skrzynce miał np. 5 węgla ,ale tak że podejdzie 1 wezmie i od razu 2 ale tak zeby respilo sie znowu po 15 min. I tak że jak wezme po 2min. podejde i żeby sie wyswietlalo Z tej skrzynki juz zabrales itemy. I tak żeby mial kazdy

Opublikowano

"5 węgla ,ale tak że podejdzie 1 wezmie i od razu 2 ale tak zeby respilo sie znowu po 15 min. I tak że jak wezme po 2min."

Nic nie zrozumiałem.

Wyraź się jaśniej. Co ma respić, co ile. Ale poświęc temu chwilę, żeby ktoś zrozumiał.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Chodzi mi o to że jest postać 1 i 2 podejdzie postać 1 otworzy skrzynie zacznie z niej brać ity I W TYM SAMYM MOMENCIE PODCHODZI POSTAĆ 2 I TEŻ BIERZE ALE MA OSOBNO TO CO POSTAĆ 1 I TAK ABY TO SIĘ RESPIŁO CO 15min.

JA WZIALEM i po 2 min. podchodze to żeby pisało już brałes z tej skrzynia czy cos takiego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...