Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ilość gier przegranych/wygranych - normale .

TurboSMP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , codziennie gram blind picki i raz przegrywam raz wygrywam . Już mam coś koło 150 wygranych normali i ciekawi mnie ile mam wygranych a ile przegranych i gdzie to pisze . I jeszcze o co chodzi z tymi cyframi po meczu na ekranie wyników . Na tym zdjęciu pisze 54 a u przegranej drużyny 56 i nie wiem ocb :)

http://3.bp.blogspot.com/-LOcut3o8yu0/UHLqpqEb7ZI/AAAAAAAAABk/19u_CsDSIQ0/s1600/Gragas+ranked.png

Leona 0/11.

Opublikowano

Aha czyli powiadasz że liczba normali rozegranych podwyższa mi się tylko jak wygrywam a gdy przegrywam to nie ?

Leona 0/11.

Opublikowano

To jest zapewne tak jak z pokazywaniem na statusie, wygrasz z 3 gry a dalej pokazuje to samo, dopiero po relogu inaczej,

Te po prawej to sa przegrane, wiec np. zapisze se gdzieś wygrane i przegrane a nastepnego dnia zagraj meczyka i sprawdz roznice,

Po czym możesz sprawdzic w historii gier ile wygrales/przegrales

Opublikowano

ludzie on gral tutaj renkeda i to bylo dosc dawno temu bo jest pokazane ze ma 1183 a nie dywizje czyli ten ss to fake

tu masz 54 winy 56 wygrane RANKEDY

a nie normalne jak skonczysz normala to tam bedzie napisane ile masz wygranych a ile przegranych :>

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

Ten screen jest z 2k13 lol ...

W tym przypadku 54 (lewa strona) to wygrane, a 56 (prawa strona) to przegrane.

Ponieważ jest to ranked wyświetla ci się na profilu Zielona literka która oznacza wygrane, a ta druga literka (chyba P) nie oznacza przegranych, tylko wszystkie rozegrane mecze.

Tak więc załóżmy że ja mam 10 winów i 3 przegrane wyświetli się:

W: 10

P: 13

Natomiast normale liczą się inaczej, bo tam system notuje tylko wygrane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...