Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak pomóc mieszkańcowi ?

Gość kamil40013

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kamil40013
Opublikowano

W niektórych miastach w assasinie zauważam obywateli którzy są w posiadaniu strażników i proszą o pomoc. Jak ich uratować ?

Kolejna rzecz to kobieta która prosi mnie o kilka monet. Jak mam jej dać tą monetę ? Da się w ogóle czy nie ?

Opublikowano

Jezeli chcesz rzucic moneteczki, to musisz kliknac przycisk [Q] wybrac sakwe z pieniedzmi, a pozniej prawym przyciskiem myszy (pierw podejdz do niej)
rzucic jej pieniadze.

Pomoc mieszkancowi to wystarczy tylko zaatakowac straznikow, a pozniej pogadac z mieszkancem.

OndteAw.png

Opublikowano

Wiec tam pieniedzy nie mozesz dac, wiem ze na PC na pewno bralo sie to Q, natomiast na konsoli to calkiem inna bajka, musialbys zmienic sobie ustawienia w/w PC'ta i zamienic Q na klawisz odpowiadajacy na konsoli.

OndteAw.png

Gość kamil40013
Opublikowano

To da się wkońcu czy nie ? Nikt tu nie grął na konsoli ?

Opublikowano

Diosminex, nie wiesz, to nie pisz.. Na konsoli możesz rzucać pieniądze. Wystarczy przypisać tę funkcję pod klawisz. - taka ręka z monetami.

@edycja

@dół

Na początku napisałeś, źe nie może. Po co to zamieszanie?

Opublikowano

Wiec napisalem mu, ze musialby zmienic opcje - nie wiem czy tam wyzej nie widac. Klawisz odpowiadajacy pod PC [Q] zmienia pod klawisz (lapa z reka) na konsoli, ktory mu odpowiada.

OndteAw.png

Gość kamil40013
Opublikowano

Dziękuję za pomoc.

Temat do zamknięcia.

Opublikowano

Jezeli kobieta prosi Cie o monete , nie mozesz jej tego dac . To jest tylko do urozmaicenia rozgrywki .

Jednagze , jezeli chodzi o ratowanie mieszkancow , to podchodzisz do " Strażników " nastepnie ich pokoleji zabijasz , nastepnie podchodzisz do obywatela , ktory wrecza Ci wtyki , na mapie masz je zaznaczone jako taka czekolade :P lub... niepamietam.

Fear has the eyes of a child.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...