Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Rady dla mechanika

Variance

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w tym temacie możemy pisać rady dla klasy -Mechanik

jest to klasa łatwa do ogarnięcia ale dla nowych graczy myślę że przydało się podzielić naszą wiedzą

Moje rady:

-Jest to klasa szybko expiąca jedna z metod fast expa to tgzw Kamikadze :Biegniemy do czołgu podkładamy minę ppanc zgniemy ale mamy 1k punktów czyli 10czołgów 10k punktów

(Tym sposobem przy exp boście możemy wbić nawet 3lvle od 15+)

- wiertarką można rozbrajać claymory

-Tym takim dziwnym pistoletem (Tracer gun) możemy zaznaczać wrogów (Rpg bendzie leciało w zaznaczony objekt)

Opublikowano

Moja rada jest taka ze jak nawalmy sie np. Rosomakami ( Pancerniki) to jesli jestesmy na wmiare malym dystansie to walimy serie z rosomaka i wysiadamy wyciagamy rpg i BOOM :)

E9mwj60.png

Opublikowano

Witam w tym temacie możemy pisać rady dla klasy -Mechanik

jest to klasa łatwa do ogarnięcia ale dla nowych graczy myślę że przydało się podzielić naszą wiedzą

Moje rady:

-Jest to klasa szybko expiąca jedna z metod fast expa to tgzw Kamikadze :Biegniemy do czołgu podkładamy minę ppanc zgniemy ale mamy 1k punktów czyli 10czołgów 10k punktów

(Tym sposobem przy exp boście możemy wbić nawet 3lvle od 15+)

- wiertarką można rozbrajać claymory

-Tym takim dziwnym pistoletem (Tracer gun) możemy zaznaczać wrogów (Rpg bendzie leciało w zaznaczony objekt)

ja wlasnie probowalem rozbroic clymora przeciwnika jeszcze nie podszedlem i boom! mnie nie dedło bo mam 110 hp

Opublikowano

Mechanik nie nadaje się na mapy bez pojazdów. Oczywiście, może walić z Rpg we wrogów. Na Oman idziesz pod czołg,mina i bum. Dobrze jest walić z Rpg obok śmietnika przy tym budynku przy D na Oman.

Opublikowano

To działa jeśli masz PKT (rozbrajanie claymorow) w unikanie wybuchow claymorow

Po co rozbrajać miny "wiertarką" ja się pytam? Jak można bezpiecznie z odległości pistoletem?

ja tylko mówie że można

Opublikowano

Moja rada: kupuj rpg boost tak czesto jak mozesz, srebrne monety i tak do niczego sie nie przydaja, a z boostem rpg ma mega jebniecie.

Opublikowano

1 - graj na mapkach z pojazdami na KAŻDEJ osiągniesz wynik 6k+ bez jakiś wiekich umiejętności...

2 - kup BOST na RPG + miny jak masz kase z RPG z bostem rozwaa na 1 strzaa ciężarówki itp... na x2 strzay APC a czo*g na 2 + granacik i nie ma

3 - jesi nie masz ammo możesz RPG strzeać w udzi masz ich wtedy na 1 strzaa jak dobrze trafisz

dopisze później jeszcze coś...

YAY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...