Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Przecena Talona

Crasher001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio czytałem gdzieś ten artykuł o kolejnych przecenach stałych na pz danych championów. Teraz nie pamiętam czy jak wyjdzie Lisandra to mają obniżyć cenę Talona czy dopiero przy kolejnym?

E9mwj60.png
Opublikowano

Chyba tak jeśli się nie myle . Będzie obniżona Riven i Talon albo jeszcze Warwick , Riven i Talon do 4800 PZ a WW do 450 Pz , ale jak zakupisz 2 tygodnie przed wydaniem Lissandry to zwrócą ci różnicę jaka wynosi obniżka . Ja kupiłem WW to np . 1350 Pz - 450 pz = 900 pz

Opublikowano

Chyba tak jeśli się nie myle . Będzie obniżona Riven i Talon albo jeszcze Warwick , Riven i Talon do 4800 PZ a WW do 450 Pz , ale jak zakupisz 2 tygodnie przed wydaniem Lissandry to zwrócą ci różnicę jaka wynosi obniżka . Ja kupiłem WW to np . 1350 Pz - 450 pz = 900 pz

Nie zwrócą mu różnicy, ponieważ to jest zapowiedziana przecena.

Opublikowano

Nie zwrócą mu różnicy, ponieważ to jest zapowiedziana przecena.

Jak to nie ? Czytałem , że jeśli się zakupi 2 tyg. przed to zwrócą różnicę . Naucz się czytać ze zrozumieniem . Chętnie bym wstawił tu ten temat z przeceną , jakby był na stronie ...

Opublikowano

nie zwrócą mu dlatego że z góry zapowiadają żeby nie było tak jak ostatnio że przecenili jakąś postać (nie pamiętam którą :D) i była fala wiadomości do suportu o oddanie pz

dlatego teraz z góry zapowiadają :D

4875_blue.png  [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Nie rozumiem obtanią też skarner'a i ww których kupiłem jakieś 3/4 mieś temu to znaczy ,że zwrócą mi różnicę czy nie?

Nie, nie zwrócą ci różnicy.

@topic

Kolejna obniżka WW to po prostu fail, już raz był przeceniany a potem była krótka era OP Ww robionego pod Tanky+Wit's End na topa, a chwilę później już znów underplayed. Co do Riven i Talona to nawet dobrze, że przecenią.

Opublikowano

Nie zwrócą, Riot od razu zapowiedział że nie będzie oddawał pz'etów, jednak teraz przy przecenie skinów niektórych zwraca.

Prawdopodobnie teraz będzie przeceniony na 4,8K, jak nie to po Lisandrze to dopiero nastąpi.Możliwe że za 6 razem dopiero będzie tych oboje przecena, przy wydawaniu Zac'a, na dole była taka szóstka - ja tak to odebrałam.

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

długo już czekamy na obniżkę WW do 450, zostanie on obniżony wraz z wejsciem Lissandry najpewniej, potem Talon wraz z wejściem kolejnego champa po Liss.

Opublikowano

ww miał być zaraz po zac'u... i co? jest już, bo ja jeszcze nie widziałem tej obniżki.

Po liss będzie talon, a po nast. championie dopiero Riven'a, tak jest napisane na stronce. trochę czytania ze zrozumieniem. Irytują mnie te ich poślizgi w przecenach champów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...