Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Simcity 2013

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Z przepraszam jeśli napisałem w złym miejscu, ale miałem pewne wątpliwości odnośnie miejsca ;d

Chciałbym zapytać czy da się zmienić wartość simoleonów w Simcity 5.
Na yt jest filmik w którym gościu pokazuje jak to sobie zmienia hajsy, aczkolwiek komentarze do filmiku i jego ocenianie jest wyłączone, więc jak na moje śmierdzi fejkiem.

Tutaj link do filmiku:

Jeśli wiecie coś na ten temat, proszę Was o odpowiedź czy to prawda, czy się da czy nie.
Z góry dzięki! <3

Dis is maj fejwrit forum xD

21191.jpg

21571.jpg

31004.png

5417.jpg

Opublikowano

Wątpie wszystko jest zapisywane na ich serwerach.... Sprawdź ale szanse są nikłe

Opublikowano

Działa, ale tylko w jedną stronę. Co prawda doładuje ci kasę, ale po zamknięciu mapy, ona się nie zapisuje (takie zabezpieczenie), dodatkowo jak zmienisz wartość kasy to gra dostaje ciekawych faz ...

PS: za to bana nie dostaniesz.

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Działa, ale tylko w jedną stronę. Co prawda doładuje ci kasę, ale po zamknięciu mapy, ona się nie zapisuje (takie zabezpieczenie), dodatkowo jak zmienisz wartość kasy to gra dostaje ciekawych faz ...

PS: za to bana nie dostaniesz.

Skąd pewność, że bana nie dostanę? ;)

Dis is maj fejwrit forum xD

21191.jpg

21571.jpg

31004.png

5417.jpg

Opublikowano

Bo EA ma wyjebane na to co się stanie z graczem po kupnie gry... Grunt, że wyjebał w błoto 120~140 zł za produkt wart połowy ceny

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...