Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kogo za 3k?

hajt ;x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kogo kupić za 3k IP? Chciałbym się wbijać w TF'a i rozpierdalać system. Kogo polecacie? Może Akali, Xin lub Shen. Wiem, że nie byłoby takiego mordoru, ale kupowałbym na nim trochę AP, Build: Ryali, Plamienna, Płonąca Peleryna, Rabadon, Berło Otchłani i butki.

Opublikowano

ja bym na twoim miejscu kupil mordekeisera- jest na mida i na topa

fajne ma ulti jak zabije to masz championa z przeciwnego teamu i z nim bijecie sie czyli 4vs6

jest za 3150

Opublikowano

Grałem nim, jak był w rotacji. Fajnie mi się grało, ale jak dla mnie słabnie w late. W 1 min zrobiłem double killa, a później nie mogłem ADC ubić. Może po prostu lamiłem, ale cóż...

Opublikowano

Dobry jest :

Xin - dobry off-tank , duży DMG , praktycznie nie do rozwalenia . osobiście gram nim jako tank

Akali - dobry champ , w późniejszej fazie gry zadaje spory dmg solo , trudna do ogarniecia

Pantheon - świetny champ , nie do rozwalenia , bardzo dobre skille

Polecam ci tych trzech champów , jak będą w rotacji to korzystaj do woli , graj ile wlezie , ale to wybór należy do ciebie

Opublikowano

No i oczywiście polecam gorąco Xina a builda napisalem w innym watku (gdzieś tam znajdziesz) a nie pamiętam czy on za 4800 czy za 3k jest :p

Opublikowano

Mordusia polecam, fajna farma z E, mocne Q, ciekawa "ochrona" z W, niszczący ult, dodatkowo jeżeli nałożymy ignite , i maskę (nie pamiętam nazwy tej maski, ta wyżej od Sobi). Jeżeli chcesz mordować w Tf'ach , koncentruj się zawsze na ADC, wystarczy jedynie combo a jak on padnie dostajesz free kille. Jeżeli nie morde, to polecam Rumbl'a super postać, bardzo mocny w late, i mocny w mid, świetny przelicznik AP na Q, ochronka na W + speed, E x2 slowy, świetny ult jako slow + instant dmg. ;)

Kocham kino akcji na forum. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...