Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kogo kupić

seba5050

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc myślę, że tak .

Jungle -> Hecarim

Tankowata postać z dobrym dmg'iem, obszarowe skille, leczenie, jeden z najlepszych gankerów, świetne ulti do TF bądź ucieczki posiadający snear na 1 sek.

Top -> Renekton

jw. Tankowata postać z bardzo dobrym dmg'iem . Bardzo dobry 1vs1, bardzo dobry w early i late game, ciężko go idzie skontrować na topie. Posiada furie dzięki której może zadać dodatkowy dmg ze skilli, free heal z ulta oraz brak many i leczenie z Q .

Mid -> Malzahar

Świetny mag, według mnie jeden z najlepszych picków na mida, rzadko spotykany, ponieważ jak dla mnie ciężko go jest ogarnąć . Jedno z najlepszych combo w grze. AoE skille z W i E . E po zabiciu wroga przechodzi na kolejnego i zjada hp przy okazji regeneruje sobie manę. W bardzo dobry skill na tanky postaci, ponieważ wchodzi % ap dmg. Q AoE silence, jak dla mnie najprzydatniejsza rzecz na mida :)

Opublikowano

Ja proponuje zeda, skoro już o nim napisales, jak napisalem w poprzednim temacie (nie twoim) to trudna postac, ale wymiatasz jak nauczysz się grac, postacią gram głownie top przewaznie z tankiem, jezeli tanka nie ma bierz kogos ad.

+ Q jest z odleglosci

+ W tworzy klona ktory powtarza umiejetnosci ktore uzyles (jakis tam % chyba cos ponad 50%)

+ E Szybkie zabijanie mobow

+ R Ma super ulti

- Jest z poczatku slaby wiec dlatego mowie abys z tankiem szedł na topa. :)

Opublikowano

Kha'Zix :

+ mobilny
+ niewidzialny
+ sustain
+ farma
+ dmg na małym lvlu
+ pasyw

Opublikowano

Zed optymalna postać na mida, strasznie mobilna, świetny dmg z ulta + skilli wraz z cieniem, na energię, full ad, polecam.

Kocham kino akcji na forum. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...