Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internal server error

FilipMTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, niedawno założyłem serwer dedykowany Minecraft. Wystartowaliśmy, wszystko ekstra super pięknie, gdy mija jakiś czas i ja i drugi Administrator nie możemy wejść... Nasz kolega, normalny gracz może grać. A nam pojawia się komunikat: Internal Server Error.

Próbowałem przeinstalować Jave i force updatować Minecrafta i nic. Na jednej stronie sprawdziłem też że może to być przez Permissions, więc przeinstalowałem je. Nadal nic, nie rozumiem dlaczego my nie możemy a nasz kolega tak. Proszę, liczę na waszą pomoc.

(Jeżeli temat jest tam gdzie nie powinien, proszę o przeniesienie go tam gdzie powinien)

Opublikowano

Jeżeli macie nadane rangi administratorów to po prostu je sobie odbierzcie i sprawdzcie czy mozecie wejsc, jest to w 90% wina waszej rangi, ewentualnie sprawdzcie czy na innych serwerach macie tak samo

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Usuńcie sobie rangi adminów i spróbujcie wejsc jeżeli pomoże to dajcie sobie tylko op. Bo jak gracz nie widzi *ADMIN* to zaczyna cheatować lub bugować ;)

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

Kurde, usunąłem cały folder plugins i wgrałem od nowa i nadal, mogę wchodzić na inne serwery, proszę pomóżcie, nie wiem co robić.

A gdy ja próbuje wejść na serwer na konsoli na stronie pojawia się coś takiego:

18:11:27 [iNFO] Disconnecting Filip515 : Internal server error
18:11:27 [WARNING] Failed to handle packet for Filip515 : java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: -7821703
java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: -7821703
at java.util.ArrayList.elementData(ArrayList.java:371)
at java.util.ArrayList.set(ArrayList.java:399)
at net.minecraft.server.v1_5_R2.RegionFile.(RegionFile.java:76)
at net.minecraft.server.v1_5_R2.RegionFileCache.a(SourceFile:61)
at net.minecraft.server.v1_5_R2.ChunkRegionLoader.chunkExists(ChunkRegionLoader.java:39)
at net.minecraft.server.v1_5_R2.ChunkProviderServer.getChunkAt(ChunkProviderServer.java:98)
at net.minecraft.server.v1_5_R2.PlayerChunk.(PlayerChunk.java:24)
at net.minecraft.server.v1_5_R2.PlayerChunkMap.a(PlayerChunkMap.java:69)
at net.minecraft.server.v1_5_R2.PlayerChunkMap.addPlayer(PlayerChunkMap.java:112)
at net.minecraft.server.v1_5_R2.PlayerList.a(PlayerList.java:169)
at net.minecraft.server.v1_5_R2.PlayerList.c(PlayerList.java:219)
at net.minecraft.server.v1_5_R2.PlayerList.a(PlayerList.java:100)
at net.minecraft.server.v1_5_R2.PendingConnection.d(PendingConnection.java:129)
at net.minecraft.server.v1_5_R2.PendingConnection.c(PendingConnection.java:44)
at net.minecraft.server.v1_5_R2.DedicatedServerConnectionThread.a(DedicatedServerConnectionThread.java:41)
at net.minecraft.server.v1_5_R2.DedicatedServerConnection.b(SourceFile:29)
at net.minecraft.server.v1_5_R2.MinecraftServer.r(MinecraftServer.java:578)
at net.minecraft.server.v1_5_R2.DedicatedServer.r(DedicatedServer.java:225)
at net.minecraft.server.v1_5_R2.MinecraftServer.q(MinecraftServer.java:474)
at net.minecraft.server.v1_5_R2.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:407)
at net.minecraft.server.v1_5_R2.ThreadServerApplication.run(SourceFile:573)
18:11:27 [iNFO] Creating empty config: /home/servers/47156/plugins/Essentials/userdata/filip515.yml
18:11:56 [iNFO] [AuthMe] Set Filip515 to gamemode: SURVIVAL

Najbardziej zaciekawiło mnie to: 18:11:27 [iNFO] Creating empty config: /home/servers/47156/plugins/Essentials/userdata/filip515.yml

Może to jakiś problem z Essentials ??

Opublikowano

Teraz to mnie załamało... Wszedłem na mój serwer z innego konta (nie premium, bo na tamtym co mam Internal Server Error mam premium), wszystko super, no to sprawdzę czy to wina rangi Administratora, dałem sobie z konsoli na to testowe konto Admina i wszystko cacy... Ja już nie wiem co mam robić.

Udało mi się, naprawiłem to. Był to błąd z Essentials, musiałem usunąć wszystko co było związane ze mną, taki pliczek :D Ważne że rozwiązne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...