Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Łatwa kasa na niczym

DrMagK2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ściągamy KMR moda i instalujemy do PL-a spatchowanego (chyba że już mamy).

Robimy sobie postać 1 lvl, idziemy do M1 i CH handlowe (większość CH2, ale jest też CH1, tam gdzie najwięcej sklepów jest), stawiamy sklep koło kowala.

Włączamy Autopickupa i zostawiamy tak na jakiś czas, ja raz w 2 godziny miałem Stalkę, FMS-a +5 itd. (jeszcze jak było więcej warte).

Czemu wywalają?

Ludzie często jak polepszają jakieś rzeczy, to przedtem wyrzucają na ziemie (taki przesąd, że wtedy polepszy).

Opublikowano

Było już coś takiego na mpc kiedyś pamietam, ale warto odswieżyć bo to jest dobry sposób, łatwy zarobek na ludziach idiotach :P

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Poradnik dobry tylko przydały by się linki do autopickup i speedhack najlepiej.

W kamer modzie masz takie funkcje, a po co ci speedhack do tego?

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Sposób dobry, ale zależy od szczęścia, ale z drugiej strony co komu szkodzi, jak sobie sklep tam stawia, pamiętam robiłem tak w 2k10, ale nie miałem szczęścia - tylko śmieci +3/4.

Opublikowano

Kiedyś kiedyś też trafiłem na tym stalkę, jakiegoś riba i coś jeszcze :P

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

@Up

Powiedz mi jaki debil ulepsza stal u kowala zwykłego ? Co do sposobu jest on beznadziejny jedynie co zdobędziemy to potężna gizma +2 i miedziane kolce +4 (oczywiście tak napisałem) . Nikt nie ulepsza u kowala np. tak jak to kilka razy up napisał fmsa 44sr... Same gówna lecą ... Nie polecam.

Opublikowano

@Up

Powiedz mi jaki debil ulepsza stal u kowala zwykłego ? Co do sposobu jest on beznadziejny jedynie co zdobędziemy to potężna gizma +2 i miedziane kolce +4 (oczywiście tak napisałem) . Nikt nie ulepsza u kowala np. tak jak to kilka razy up napisał fmsa 44sr... Same gówna lecą ... Nie polecam.

Nikt Ci nie każe wierzyć ;)

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

o.O no proszę :D Zieloni na pewno skorzystają ^^

Kłócicie się panowie ale tu wszystko zależy od farta : )

Są tacy, którzy nawet przez ten głupi przypadek wywalą coś cennego lub ktoś kończy gre i eq wywala : )

Opublikowano

o.O no proszę :D Zieloni na pewno skorzystają ^^

Kłócicie się panowie ale tu wszystko zależy od farta : )

Są tacy, którzy nawet przez ten głupi przypadek wywalą coś cennego lub ktoś kończy gre i eq wywala : )

Ahh ten przypadek a zarazem Moja Boga+9. Może ktoś kojarzy JustMyL*ck s 19 deimos?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...