Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ban za nic

ZbychuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem wczoraj jak i dzis przed chwila wbilem na jakis serwer, wywalilo mnie i patrze jest napisane ban za hacki, a hackow zadnych nie uzywalem ani nie uzywam i wtf. Jest jakas mozliwosc odbanowania czy cos ?

post-763498-0-71814000-1365861058_thumb.jpg

post-763498-0-98080000-1365861260_thumb.jpg

Opublikowano

Hehe, metabans, masz za duże HS/Ratio ^^ Niektóre servery z nich korzystają (75%) Wątpie :D Ja miałem i musiałem kupić nową grę :)

OndteAw.png
Opublikowano

Hehe, metabans, masz za duże HS/Ratio ^^ Niektóre servery z nich korzystają (75%) Wątpie :D Ja miałem i musiałem kupić nową grę :)

chyba nie powiesz mi że k/d 0.43 jest za duze ? ^^
Opublikowano

Na innych serwerach też tak masz? Wydaje mi się, że to jedynie ban na tym serwerze.

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Opublikowano

Na innych serwerach też tak masz? Wydaje mi się, że to jedynie ban na tym serwerze.

Tak, tylko na tym serwerze mam bana, na innych mogę grać, ale boli mnie to i nurtuje dlaczego tam dostałem tego bana.
Opublikowano

Tak, tylko na tym serwerze mam bana, na innych mogę grać, ale boli mnie to i nurtuje dlaczego tam dostałem tego bana.

Nie martw się, dostałeś bana od admina nie PB.

Admin to lama i Cię zbanował bo miał taki kaprys.

Sam jestem lama z kd 1.07, a różne casuale wyzywają mnie od multitoolsów i innych.

Jeśli nie masz hacka, to nie masz się czego bać o bana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...