Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W co pograć?

mario22455

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobały mi się gry Skyrim, GTA coś w tym stylu :D.

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Red faction Guerilla

Mam orginalną Red Faction Armagedon ona też fajna?

Crysis 3

Są tam elementy RPG?

Seria Gothic

Dragon Age 2

Wiedźmin

Risen 1 i 2

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Jeśli chodzi o serie Gothic to jest to sam RPG mnóstwo quest'ów, duże światy, pełno npc i itemów, dużo frakcji między innymi magowie, najemnicy etc, dodatki jak i mnóstwo modów na nową fabułe, itemy, postacie etc.

Dragon Age 2 też rpg wbybieramy klase wojownik, mag lub łotrzyk i rozwijamy skille duże światy lecz gra trochę liniowa, pełno questów, dość dużo itemów.

Wiedźmin Gra w której używamy praktycznie cały czas tego samego ekwipunku oczywiście możemy go ulepszyć lub coś zmienieć, pełno quest'ów fabularnych jak i pobocznych (Tak jak w gothicu questy fabularne i poboczne), cała masa npc.

Risen gra podobna do Gothica, duży świat, fajny eksploring, bodejrze trzy frakcje, pełno itemów, npc też sporo, etc.

Trochę się rospisałem ale wymieniłem jakie elementy rpg są w danej grze. Wszystkie gry to tylko RPG warte polecenia.

Opublikowano

Defiance

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Gram teraz w bioshock infinite myślałem,że to mozolna gra ta cała Kolumbia itd. a co się okazuje super wciągająca gra ;] Polecam na weekend .

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...