Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Przerobienie xbox-a

kipa99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie warto.

Nie musisz kupować gier, tylko grasz we wszystkie za darmo, wiec jeśli nie masz kasy to na prawdę opłaca się przerabiać.

Ale jeśli kupujesz tą konsolę z drugiego tematu, i chcesz ją przerobić, to niestety ale drogo cię to wyjdzie.

Jeśli chciałbyś na niej zrobić RGH to ok. 200zł.

A jeśli chciałbyś przerobić napęd, to wyszłoby Cię jeszcze drożej. Pewnie nawet 300zł.

No nie wiem, 500zł to raczej nie :P Ale 400zł możliwe.

Opublikowano

Czy warto przerabiać xbox 360 slim ?

Warto przerobić gry pobierasz wypalasz i grasz :P nawet takie przed premiera zdązysz przejść :P i bez bana na live bedziesz grał ja gram 4 lata i bez bana a duzo osób ze ban to ściema jest :P BANY TO W 2009 R BYŁY !

Proszę o zniesienie mi ostrzeżeń ponieważ mam już niestety 90% i za to przepraszam !

Opublikowano

@up jak sie bedziesz chwalic ze grasz na piracie to złapiesz bana momentalnie :D

Lecz jak normalnie grasz to nic nie robią, też gram na live i nic.

graphic.png

Opublikowano

Tak sobie czytam wasze odp :D i mam jedno ale :D

Jak masz LT 3.0 to jak wyjda nowe gry to lipa czyż nie ? :D

A z rgh wszystko fajnie lecz nie można grać na live

Moim zdaniem nie ma idealnej przeróbki, co wy o tym sądzicie ?

Opublikowano

Dual Nand to przerobka RGH i oryginalny firmware w jednej konsoli.

Coś takiego jak w psp ? że załączasz przeróbke przez aplikacje ?

Opublikowano

Nie wiem jak to z tym psp jest. Tu masz tak, ze musisz przelaczyc przelacznikiem miedzy RGH ( gra bez live, wszystko za darmo ), a oryginalnym nandem ( gra przez live, kupujesz plyty, wszystko co inne, platne ) .

ruch_13.jpg
Opublikowano

Nie wiem jak to z tym psp jest. Tu masz tak, ze musisz przelaczyc przelacznikiem miedzy RGH ( gra bez live, wszystko za darmo ), a oryginalnym nandem ( gra przez live, kupujesz plyty, wszystko co inne, platne ) .

Ok ile to wszystko kosztuje ?

Opublikowano

Ban banem, pieniądze pieniędzmi a prawo, prawem. Przerabianie konsoli wciąż jest nie legalne i może skutkować na twojej przyszłości. Złapią cię jak będziesz starszy i usłyszysz zarzuty ... Ściągasz i nie płacisz za czyjaś prace to jest chore ;/ Na początku wszystko OK ale później już nie koniecznie.

Nie stać was na gry czy jak?

Jak nie to do roboty!

Opublikowano

Ban banem, pieniądze pieniędzmi a prawo, prawem. Przerabianie konsoli wciąż jest nie legalne i może skutkować na twojej przyszłości. Złapią cię jak będziesz starszy i usłyszysz zarzuty ... Ściągasz i nie płacisz za czyjaś prace to jest chore ;/ Na początku wszystko OK ale później już nie koniecznie.

Nie stać was na gry czy jak?

Jak nie to do roboty!

Hahah, też racja ;) jak na razie nie przerabiam , potem pomyślę. Dziękuję wszystkim za pomoc ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...