Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Ai_Aw

dangerr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie kupiłem właśnie sobie 5k nx cash i chciałem kupić Ai_Aw i zauważyłem ,że jest tam napisane od 16Lvl , czyli jak kupie to nie będę mógł nia grać ? mam 2 lvl i kiedyś jak się kupowało za G1 to można było kupić co się chce

Opublikowano

Kupując na stronie za nx cash nie ma ograniczenia levelovego i będziesz mógł grać ;)

Tylko kupując w item shopie nie kupisz poniżej 16 lvl'a, a tak to graj :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Ooo to dobrze ,że to się nie zmieniło , dziękuję za odpowiedź temat można już zamknac ;)@Edit Ej kupiłem właśnie Ai_Aw wchodzę w gre i mi pokazuje ,że zostało 1200nx Cash ale nie mam w Inventory tej broni wchodziłem jeszcze raz i nadal nie mam , trzeba poczekać az dojdzie ?

Kupując na stronie za nx cash nie ma ograniczenia levelovego i będziesz mógł grać ;)

Tylko kupując w item shopie nie kupisz poniżej 16 lvl'a, a tak to graj :)

// Skoro napisałeś wyżej, że można zamknąć to zamykam, wyjaśniłem wszystko niżej, w razie jakichkolwiek problemów pisz na PW, temat otworzę itd. | wilczek

Opublikowano

Boże Wilczek dziękuje ci , tak to się wszystko pozmieniało przez ten rok ,że ja teraz nie ogarniam tego wszystkiego ;)

UP@

Nie... masz ją w out boxie :)

07gv6.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...