Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5.1][NP][RP][S][WF][24/7] - SvCraft - Survival + Wojny Gildii

Mario011296

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer na 1.5.2

Nazwa Serwera: SvCraft - Survival + Wojny Gildii

IP Serwera: 5.9.205.210:26050

Maksymalna liczba Graczy: 40

Typ Serwera: Survival + Wojny Gildii + RPG

Premium: Nie

Administracja: Mario

Pluginy:

- AntiRelog - Po wylogowaniu sie podczas walki w strefach PVP, gracz traci itemy oraz automatycznie go banuje na określony czas

- Dropstone - Dostajemy exp'a za kopanie stone

- Factions - Plugin odpowiedzialny za gildie

- ButtonWarp - Warpy na przycisk

- OtherDrops - Zmieniony drop z bloków, anty-xray

- PayInItemsForGuild - Plugin odpowiedzialny za pobieranie itemów za założenie gildii

- Jobs - Praca na serwerze

- ChestShop - Dzięki niemu możesz kupować/sprzedawać różne itemy na serwerze

i kilka innych

Płatne funkcje: ItemShop

Opis Serwera:

Jest to typowy survival z odrobinką RPG tzn. Ze stone wypadają różne surowce (złoto, żelazo, diamenty, emeraldy oraz exp, oczywiście jest to odpowiednio skonfigurowane. Musisz wykopać ok. 2-3 stacki stone by otrzymać diament i troszkę mniej by otrzymać żelazo, złoto, emerald) Jeżeli chcesz założyć gildię to musisz zebrać odpowiednie itemy. Na naszym serwerze by założyć gildię wymagamy takich itemów: 32 sztuki: diamentu, TNT, pieczonego schabu, złota oraz żelaza. Najlepiej poszukać sobie kogoś do pomocy by szybciej znaleźć te itemy. Szukaj ukrytych skrzyń na serwerze (a w nich ciekawe prezenty) Buduj własne schronienie zbieraj doświadczenie bo może Ci się przydać!

Inne informacje: Stabilność serwera zapewnia Pukawka.pl

Opublikowano

Moge dac Podanie na Administratora ?

nick na serwerze: Soude (Zaraz wbije na serwer)

Imię i nazwisko: Mateusz Galak

Lat: 14

Skype/TS3 : skype-mateusz.galak, TS3-mam

Jakie pluginy znasz i jakie umiesz używac: Prawie wszystkie na tego typu serwer.

Czy masz/Miałeś serwer MC?: Tak, mam nadal 2 - jeden na 1.5.1, a drugi 1.5.2

Dlaczego chcesz byc Administratorem: Bo dobrze dogaduje się z graczami, Lubię pomagac i jestem grafikiem, więc łatwo mogę rozprzestrzenic wasz serwer tworząc banner, logo, avatar serwerowy itp.

Proszę o rozpatrzenie ;]

- i5 4460 4x3,4Ghz - 2x4GB DDR3 HyperX FURY - MSI H97 PC Mate - MSI Gaming R9 380 4GB - Corsair VS 550W - Zalman R1 White - WD Green 500GB -

- Steelseries QcK - Ozone Argon Ocelote World - Ozone Battle Strike MX - LG 29" 21:9 - Lenovo Gaming Y Headset 7.1 -

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...