Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy gangnam style

zima1o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy on ma na sobie spódnicę?

To ma potencjał zostać nowym ganmanstyle, mimo że jest gorsze, ale publika bez uszu czyli jakieś 60% ludu może podłapać. W Polsce pojawi się za jakieś 2 miesiące.

Opublikowano

Gangnam Style było fajne, bo się wyróżniało od takich typowych piosenek. Nowa nuta PSY fajną ma melodię, ale raczej nie zdobędzie takiej popularności, jak poprzednik. ;) Starali się być śmieszni, ale im to nie wyszło.

Opublikowano

Pragnę zauważyć, że napisałeś to w dziale z muzyką, a tego mimo wszystko nie można nazwać muzyką, bardziej podchodzi mi to pod komercyjne ścierwo, którego tekst nie ma sensu ale korea i tak się jara.

Opublikowano

Pragnę zauważyć, że napisałeś to w dziale z muzyką, a tego mimo wszystko nie można nazwać muzyką, bardziej podchodzi mi to pod komercyjne ścierwo, którego tekst nie ma sensu ale korea i tak się jara.

Nie przesadzaj. Niektórym taka muzyka się podoba i naprawdę nie Tobie oceniać czy zalicza się to do takiej, a nie innej kategorii. ;) Doskonale wiesz, że nie jesteś zmuszany do słuchania.

@Powiem Wam szczerze, że gdybym nie widziała teledysku, to bym zupełnie inaczej sobie wyobrażała przekaz tej piosenki. W końcu jest tam 'gentleman'. ;f A tu taki prostak, pff. :D

Opublikowano

Mi sie tez podoba :) fajny bicior. Na pewno lepszy niz te metalica i hip hopki xD

Metallica przy tym to zbawienie świata...

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie lubiłem nawet tego Gangnam Style za którym "wszyscy" tak szaleli, ale to jest jeszcze gorsze. Nic nowego, jak dla mnie to jedno i to samo, śmieć..

Pomogłem? Daj plusika +

Zawsze z chęcią pomogę, bez wahania można się do mnie zwrócić o pomoc

PS Umie ktoś robić pro sygnaturki? Jeśli tak prosiłbym o kontakt PW Z góry wielkie dzięki.

Pozdrawiam YourWorstEnemy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...