Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot do spamu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ELo. Wkurzył mnie kolega i chce zrobic bota, który zrob bajzel na jego forum, ja zaloze pare kont, dodam do skryptu i bot zacznie spamowac w dzialach. Nie wiem jak to zrobic, potrzebuje gotowca ktory moge se przerobic. Forum jak cos ma w ipb i mysle, ze wystarczy ff albo ie i co za co odpowiada np. przycisk na stronie. Pomoze ktos? chce odp..

Opublikowano

Tutaj POMAGAMY gdy są problemy z KODEM - nie przyjmujemy zlecenia.

Poza ty wątpię że ktoś Ci będzie robił boty do logowania się na danym koncie, zakładania tematów i ich wysyłania za darmo :)

Opublikowano

Takie coś istnieje na pewno, dosyć prosty skrypt pod WWW, lecz ma kilka znaczących mankamentów (m.in spamuje tylko na prostszych silnikach, działa tylko na WWW postawionych na zadowalających transferach tj. nie działa na darmówkach). O gotowce nie prosimy, ja z kolei nie powinienem cię odsyłać do przeglądarek dlatego powiem tylko, że skrypt znajduje się pod frazą "bot reklamujący".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...