Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Q diany a akali

Gość dordo12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeśli akali schowa się w tym swoim skillu, który powoduje niewidzialność a ja trafię ją grając dianą z Q to będę ją widział? Bo Q diany oznacza cele. prosze tylko o 100% pewne odpowiedzi

Opublikowano

akali to dziwna postać , jak gram vs akali to ona nie ma szans na wygraną kim kolwiek gram na mid... Do do q diany to sprawdź ja uważam że tak ale to robi że "będziesz" widział czyli jak już ona jest niewidzialna to nie. Ps jeden pink ward i akali nie ma...

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Nie da się.

Jak się chowa w tym skillu jedyna możliwość, aby ją zobaczyć to albo gdy skill zgaśnie, albo gdy akali zaatakuje.

orlace ? pink ?

Co do tematu, nie podświetli ci akali w bańce.

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Kiedy np.Akali wejdzie w pułapkę Cait ( która była w obrębie jej "w" ) to będzie widoczna. Tak samo jest z ultem TF-a czy "q" Lee Sina

Diss_Stream.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...