Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Cod 2 problem z pb na 1.3

Hyrok3n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jakiś czas temu postanowiłem, że znowu zainstaluję sobie Cod 2. Wszystko było świetnie, grałem na 1.0, lecz jak każdy za pewne wie, na 1.0 jest tak masakrycznie dużo cheatrów, że postanowiłem sobie aktualizować do 1.3. Zainstalowałem patcha, ściągnełem punkbuster'a, zaktualizowałem i wszystko pięknie by było, gdyby mnie nie kickało z serverów. Po wejściu na obojętnie jaki server z Pb dostaję automatycznego kick'a, po czym wyskakuje mi error: "Serwer odłączony - Unknown Soldier Punkbuster kicked player 'Unknown Soldier' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrA.exe". Używam windows'a 7. Bardzo proszę o szybką pomoc.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam,

Jakiś czas temu postanowiłem, że znowu zainstaluję sobie Cod 2. Wszystko było świetnie, grałem na 1.0, lecz jak każdy za pewne wie, na 1.0 jest tak masakrycznie dużo cheatrów, że postanowiłem sobie aktualizować do 1.3. Zainstalowałem patcha, ściągnełem punkbuster'a, zaktualizowałem i wszystko pięknie by było, gdyby mnie nie kickało z serverów. Po wejściu na obojętnie jaki server z Pb dostaję automatycznego kick'a, po czym wyskakuje mi error: "Serwer odłączony - Unknown Soldier Punkbuster kicked player 'Unknown Soldier' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrA.exe". Używam windows'a 7. Bardzo proszę o szybką pomoc.

Przeinstaluj ręcznie PB.

sasawf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...