Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban za nic WTF?

FatalitySheeby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualizacja updatera ... załadowało się próbóje sie zalogować i

Your Account has been permanently banned

Nie wiem wogóle o co chodzi i troche sie zdenerwowalem ... jest jakaś szansa na unbana?

Przypomne że wczoraj o 22-24 Grałem i nic się nie dzialo oczywiście bez cheatów ...

Opublikowano

Musi być jakiś powód :) Jeżeli nie masz cheatów czy coś i nie wiesz za co dostałeś to napisz do supportu . Jeżeli masz cheaty no to już wiesz za co dostałeś ;)

Pomogłem ? Daj + . Masz sprawe ? Pisz pw !

Opublikowano

Grałem kiedyś na augskillsie ale to z 3-2 miechy temu a i tak nie gralem na aimbotach i tym podobnych tylko normalnie sobie lootowalem . Możesz napisać jak moge sie skontaktować z supportem ? Moi koledzy grają na Rei'u z 3-4 tyg. i nic im nie jest ale oczywiscie zawsze uczciwy jest karany ..

Musi być jakiś powód :) Jeżeli nie masz cheatów czy coś i nie wiesz za co dostałeś to napisz do supportu . Jeżeli masz cheaty no to już wiesz za co dostałeś ;)

Opublikowano
https://warz.zendesk.com/home

Tutaj masz support, na górze wciskasz Sumbit a Request i wysyłasz do nich wiadomość.

Możesz też stworzyć tak jakby temat i opisać co i jak grałeś czy nie grałeś na cheatach dlaczego masz bana itp. itd.

I tam użytkownicy ci odpowiadają chociaż nie wiem po co to

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Ja wczoraj grałem na AUGSkills i też dostałem bana dziś ;/

Tak samo jak kolega.

Pewnie za tego hacka zbanowali ;/

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Opublikowano

Pba47,a myślisz że za co banują?

Drogi graczu. Najpewniej zostałeś zbanowany za cheaty lub za wyzywanie kogoś na global chat co nie jest dopuszczalne :)

KckC7.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...