Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Czy skradzione RP to tylko bujda?

auć

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

9, czy tam 10 kwietnia dostałem bana za skorzystanie z buga RP. "Ukradłem" nie wiele, bo tylko 400 RP czyli 2,5EU. Oczywiście od razu email do supportu, za co dostałem bana.

Okazuje się, że konto mogę wykupić, ponieważ Riot musiał oddać "poszkodowanemu" 2,5EU.

Ale czy te dane tak na prawdę są prawdziwe? Osobiście poprosiłem ich o email okradzionego, aby się z nim skontaktować i poprosić o potwierdzenie tego, co się zdarzyło.

Obecnie na odpowiedź czekam więcej niż 2 dni. Wcześniej odpisywali mi po mniej niż jednym dniu.

Dopóki nie odpowiedzą mi, nie podadzą emaila i nie dostanę potwierdzenia zajścia, nie mam zamiaru płacić.

Jeśli dadzą mi dowód to bez problemu zapłacę, po prostu chcę, żeby mi to udowodnili.

PS Jeśli to jakieś większe sumy u Was, to radzę Wam nie płaćcie, napiszcie do nich to samo co ja. Sam się zastanawiam, co oni teraz wymyślą :)

a Wy już im zapłaciliście?

Opublikowano

Riot nie patrzy na ilość skradzionych RP tylko na to, że zostały skradzione.

Co prawda to prawda, ja również bym nie płacił bez potwierdzenia tego.

Riot odpiszę, mają na to 7 dni. ;)

Opublikowano

odbiorą mi te rp ? przecie to jest jeszcze zysk dla riotu, mnóstwo ludzi się skusiło na darmowe rp, i mnóstwo ludzi musi je teraz spłacać (zbyt dobre konta) więc jeśli zapłaciłem za te rp (co prawda, że w trochę późnym czasie, ale jednak) to chyba to rp powinno zostać

Opublikowano

Te dane skardzionych PayPalów były fałszywe, ale liczy się to że otrzymałeś RP nie płacąc, tak więc płacisz za tamte RP (które i tak ci odbiorą...) a nie za odszkodowanie.

No tak, to ma sens, ale nie lepiej byłoby mi zabrać skin, co kupiłem za darmowe RP?

Opublikowano

Siema.

9, czy tam 10 kwietnia dostałem bana za skorzystanie z buga RP. "Ukradłem" nie wiele, bo tylko 400 RP czyli 2,5EU. Oczywiście od razu email do supportu, za co dostałem bana.

Okazuje się, że konto mogę wykupić, ponieważ Riot musiał oddać "poszkodowanemu" 2,5EU.

Ale czy te dane tak na prawdę są prawdziwe? Osobiście poprosiłem ich o email okradzionego, aby się z nim skontaktować i poprosić o potwierdzenie tego, co się zdarzyło.

Obecnie na odpowiedź czekam więcej niż 2 dni. Wcześniej odpisywali mi po mniej niż jednym dniu.

Dopóki nie odpowiedzą mi, nie podadzą emaila i nie dostanę potwierdzenia zajścia, nie mam zamiaru płacić.

Jeśli dadzą mi dowód to bez problemu zapłacę, po prostu chcę, żeby mi to udowodnili.

PS Jeśli to jakieś większe sumy u Was, to radzę Wam nie płaćcie, napiszcie do nich to samo co ja. Sam się zastanawiam, co oni teraz wymyślą :)

a Wy już im zapłaciliście?

Poszkodowanym jest paypal

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

W sumie to już po poście Pherleaux temat był rozwiązany, teraz zgłoszę temat to zamknięcia.

PS Już niedługo wysyłam im tą dychę i odzyskuję konto :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...