Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie expić wojem mental 38lvl

lukasz2312

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam woja mentala 38lvl z bojem. Proszę o pomoc gdzie expić i dobrze dropić itemy.

Smiertelna +9

Rib +9 sr. 19

Zelazny hełm +8

bojowa tarcza +6

Zlote buty +6

ebony +4

Srebrna branza +7

naszyjnik +7 +500pz

Silne m3

duchowe m3

I do którego lvlu mogę biegać w takim eq.

Opublikowano

Bo, zorganizuj ebo+8/9 i buffa +30%, to powinieneś na lajcie sobie dawać radę na spocie. ;] Wybonuj śmiertelkę, najlepiej hp+ do pż'a.

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Kto mówi o pieniądzach? Kup ebo+9 najlepiej lub zrób samemu jeszcze jeden itemek +500hp co najmniej + buff +20% i na BO. Do 50lv powinieneś tam siedzieć.

Opublikowano

Spokojnie dasz rade i to jeszcze mentalem na BO... siedz tam do 45/50 i do v1/v2 pozniej skoro nie chcesz kasy wydawac

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Spokojnie dasz rade i to jeszcze mentalem na BO... siedz tam do 45/50 i do v1/v2 pozniej skoro nie chcesz kasy wydawac

W v1 może expić do 61 spokojnie.

Opublikowano

Tylko i wyłącznie na BO będziesz coś zdobywał doświadczenia i dobrze się będzie expiło.

Zrób buffka,wymieszaj mu rzeczy na 1lv z Intem (Te co sie da czyli Bron,Tarcza) kup mu kolce na 21lv. i spokojnie dasz rade.

Jakieś miksturki na szybkość ataku i exp doskonały.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...