Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Transfer

ReCiO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Koledzy przeniesli sie (niechcacy) na Turkeya. Mam pytanie co się dzieje z ELO resetuje sie?

Pamiętam jak kiedys z EUW na EUNE transfernalem to elo zostalo, lecz teraz są dywizje więc niewiem jak to będzie. Czy jak się transferne to będe musial grac w języku tureckim czy będe mógł zmienić na angielski?

Z góry dziękuje.

Jesli możesz daj add.png

Opublikowano

Kiedy się przeniesiesz, dywizja nie zniknie.

Jeżeli przeniesiesz się na turecki, będziesz mógł grać w innym języku np. polskim / angielskim

Poradnik same napisy polskie (bez dźwięku):

http://www.mpcforum.pl/topic/855792-tut-zmiana-nazw-przedmiotw-na-polskie-zostawiaj-angielsk-ciek-dwikow/

Poradnik cała gra w języku polskim:

Wchodzimy w folder z grą np. C:\Riot games\League of Legends\rads\system i w tym folderze za pomocą notatnika otwierasz plik locale.cfg
i zmieniasz z locale = xx_xx na locale = en_gb (angielski) lub locale = pl_pl (na polski).

Opublikowano

Mam pytanie co się dzieje z ELO resetuje sie?

Nie, elo się nie resetuje jednak na początku przez pewien czas wyświetli ci brąz, bo system ligowy będzie dopiero pobierał informacje.

I co do drugiego pytania, będziesz mógł zmienić na angielski.

Opublikowano

Tylko że kolega był bodajże silver 4 a po przeniesieniu nagle 5 :O. Jest szansa że z golda 4 spadne na 5 czy coś?

Jesli możesz daj add.png

Opublikowano

Tylko że kolega był bodajże silver 4 a po przeniesieniu nagle 5 :O. Jest szansa że z golda 4 spadne na 5 czy coś?

Raczej nie ma takiej możliwości. =)

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi! Transfernąłem się i gra się przyjemnie. Zmieniłem język i wszystko działa. Mozna zamknąć.

Jesli możesz daj add.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...