Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem]Tabliczki z warpami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z tabliczkami po kliknięciu na tabliczke z np [warp] spawn z OP tepa mnie a gdy nie mam op nie tepa mnie .

Ustawilem w essentials ze mozna miec warpy na tabliczkach . Domyslam sie ze chodzi o permissions ale nie wiej jak to ustawic xD help

Opublikowano

I bardzo dobrze się domyśliłeś bo chodzi że zwykli userzy nie mają permissions.

Polecam PermissionsEX i poradniki na YT jak napisać PermissionsEX

Opublikowano

I bardzo dobrze się domyśliłeś bo chodzi że zwykli userzy nie mają permissions.

Polecam PermissionsEX i poradniki na YT jak napisać PermissionsEX

O tak pobierz sobie PermissionEX i nie dasz rady ustawić Permissions, bo Essentials i PEX się gryzą, ja miałem tak że Essentials nie czytał permissions z PEX'a. Radzę pobrać PEX'a ale za to usunąć Essentials i pobrać sobie pluginy zastępcze...

Opublikowano

Dziwne że szukałem po tej stronie i nie znalazłem żadnego pod 1.4.7 a tym bardziej pod 1.5, PEX to podstawa ale trzeba wiedzieć z jakimi pluginami nie pracuje... Rejmanek123 pobierz sobie PEX, Ichat, Worldguard, Disabler, Worldedit, Commandbook oraz Sortal do tabliczek, są to wszystkie pluginy zastępcze zamiast Essentials, ,myślę że pomogłem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...