Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Snajperki

kurvvawa

Snajperka  

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która snajperka jest lepsza ?

• szybkostrzelna
    • wolnostrzelna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szybka snajperka pozwala prowadzić szybki ogień, ale zadaje niske DMG. Za to wolne mają duży odrzut,ale po 2 strzałach przeciwnik padnie. Wiec lepsza wolna.

Opublikowano

Szybka snajperka pozwala prowadzić szybki ogień, ale zadaje niske DMG. Za to wolne mają duży odrzut,ale po 2 strzałach przeciwnik padnie. Wiec lepsza wolna.

po czesci musze się z toba zgodzic tylko szybka praktycznie nie posiada odrzutu wolych mam juz kilka interesuje mnie czy oplaca sie w ogole bawic szybkimi dps ladny idzie wcisnac

Opublikowano

Jestem neutralny. Szybkostrzelna zadaje mniejsze dmg, za to oddajesz więcej strzałów, między innymi podczas trwania PS, nie ma różnicy, na jakiej mapie grasz - statystyki mniej więcej 20 do nawet 40 killi. Wolnostrzelna - ma duży odrzut, duże dmg, jednym magazynkiem możesz zabić do 3 przeciwników. Nadaje się do tzw. akcji lotniczych (wylatujesz w powietrze, zabijasz, na początku trudne, ale do opanowania). Najlepiej gra mi się nią na mapie LL - lądowania na księżycu - staty ~30 killi na rundę ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Wolnostrzelna, ponieważ ma bardzo duże DMG, a szybkostrzelna niskie :| Wolę wolnostrzelną bo ma większe DMG a i w heada można gunnera zabić na 2 hity (oczywiście z przebijajacym strzałem na 5)...

Liczę na like !!!

"Nie sprzęt ,lecz technika ,czyni z Ciebie zawodnika"

Nie obrażę się ,jeśli dostanę LIKE ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...