Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Aktualizacja androida

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Jakiś miesiąc temu kupiłem telefon XPERIA TIPO. ( mam 2 pytania)

1. Dlaczego gry chodzą na niej gorzej niż na Samsung Galaxy Mini 2, który ma słabsze parametry?

2. Kiedy 1 raz załączyłem telefon wyskoczyła mi jakaś aktualizacja do 4.1.1 czy 4.1.2 Nie pamiętam już.. Oczywiście dałem tak, ale nie wiem dlaczego poprostu dałem twardy reset telefonu i nie wyskakuje mi już wiadomość o aktualizacji ;(. Niestety nie mam kabla do komputera, dlatego nie mogę sobie go zaktualizować..

Da sie zrobić coś, aby zrobić aktualizacje? Kiedy daje aktualizuj wyskakuje że wszystko jest najnowsze.. Troche to dziwne prawda?

Pomożecie?

Opublikowano

Nie opłaca się robić aktualizacji na 4.x.x jeżeli lubisz pograć. A jeśli już musisz mieć aktualnego androida to podepnij pod kompa i aktualizuj programem.

Opublikowano

Hmm moja rada to wszysto co dotychczas pisali ci panowie tylko dokup kabel usb pasujacy do komputera albo jedź do serwisu bo to naprawde dziwne

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...