Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] WarZ reszta darmowa?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Zakupiłem WarZ,mam konto,ale czy:

-Jeśli będę grał z zakupionym kodem już aktywowanym, to czy w przyszłości trzeba będzie zapłacić za wersję finalną lub abonament ( tak ja w WoW ) ?

Głównie chodzi mi o płacenie np. Za każdą aktualizację lub co miesiąc. Czy tak JEST i czy jest przewidziane takie coś?

Z góry dziękuję.

Opublikowano

Z tego co wiem : Nie . Było by to bez sensu ;)

Czyli płacę raz za kod i dalej gram i nic nie płacę?

Opublikowano

Ta gra i tak za jakiś czas upadnie, więc nic nie będziesz musiał płacić. Za dużo cheaterów. Pobanują i będą pustki na serwerach i już nikt tego nie kupi.

Opublikowano

Nie będziesz musiał już nigdy płacić, kupujesz raz i grasz wieczność, co do cheaterów to się nie przejmuj, ciągle pracują nad porządnym systemem ANTI-CHEAT... ;P

Counter Strike Global Offensive

graphic.png

Opublikowano

Taaa wiesz co...jak słyszę,że oni pracują to mi się w głowie zawraca. Pół roku mam grę i od pół roku nie zmieniło się nic. Wręcz przeciwnie, pojawiło się jeszcze więcej bugów niż było. Do tego jak się okazało silnik gry skopiowany został z War Inc. za co mieli proces. W grze jest wielka stagnacja i nic się nie dzieje, jak na razie dali prywatne serwery,żeby kase żłopać od ludzi i tyle. Od pół roku w grze nie naprawili najpoważniejszych bugów. Do tego doszły nowe, takie jak to,że idzie się po prostej drodze, nagle "YOU ARE DEAD". Nikt mnie nie zabił. Po prostu upadek na asfaltowej drodze. Mam nadzieję,że dzięki source codowi który wyciekł do neta jacyś zainteresowani informatyce i fani zaczną robić porządne zmiany do tej gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...