Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczące egzaminu

Kamdaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, może mi powiedzieć ktoś kto pisał już w tamtym roku test gimnazjalny, co się znajdowało? Bo nie wiem czego się uczyć.

Opublikowano

lolz, wiem że mało czasu, ale przecież trochę można się pouczyć

Chcę wiedzieć co mniej więcej było, uczyłem się już wcześniej kilku rzeczy. Proszę darować sobie zbędne posty :>

Opublikowano

Najważniejsze to chyba wzory z maty, fizy i daty z historii. Polak zapewne będzie "Przeczytaj tekst i odpowiedz na pytania", więc czytanie ze zrozumieniem się kłania plus jakaś rozprawka. Z bioli obstawiam stanowisko człowieka w przyrodzie lub coś w ten deseń. Jak zmienił się organizm w czasie ewolucji, dowody pośrednie i bezpośrednie, coś o roślinach. Z plastyki bardzo prawdopodobne, że będzie wybrać, kto namalował jakiś obraz, albo w jakim stylu jest dana budowla. Jeśli uważasz na lekcjach, to dużego problemu nie powinno być z odpowiadaniem.

7m9a.png

Opublikowano

macie stronę z testami żeby można było rozwiązać online i żeby podliczyło pkt

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

wszystko może być !! , rób zadania z matmy , i ucz się dat z histori

daty z historii znam wszystkie ważne od powstania Rzymu, do I wojny światowej :>

Opublikowano

daty z historii znam wszystkie ważne od powstania Rzymu, do I wojny światowej :>

no to dobrze zrób sobie konto na zadane.pl i rób tam zadania

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...