Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Hostingu

Royal.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć szukam hostingu, który oferuje 100 mb RAM za slot oraz jego cena wynosi do 2-3 zł.

Nie chcę robić na craftserve, ludzie go chwalą bo jest zautomatyzowany i youtuberzy go reklamują, ale tak naprawde ciągle z nim miałem jakieś błędy.

m.in mapa się nie zapisywała, plik permission.yml po edycji nie dał wcale uprawnień graczom typu /home.

itd.

A więc co polecacie?

Ma być łatwy w obsłudze, miałem na ycraft i mi się podobał, ale wielkim minusem jest to, że jest drogi, mało ramu itp.

Chciałem mieć też na mineserv, ale ponoć lagi są.

No nie wiem, pomóżcie.

Opublikowano

no nie wiem, wydaje mi się, że jest to nowy hosting, Właściciele ciągle go reklamują i chwalą.. Czekam na dalsze propozycje

Opublikowano

Heh, ja zawsze korzystałem jednak z tego yCraft.pl, i zawsze byłem zadowolony.

Jeżeli disconnet nie to możesz także FiberHost. Ja jednak będę zostawał u yCraft, ponieważ mają nowy team itp. :)

Opublikowano

To też zależy od lości pluginów, ale myśle, że do 25 będę ich miał. Napewno nie więcej.

Chce założyć serwer 20 slotowy.

Co polecaie?

Opublikowano

zaraz po pukawce? To czemu akurat polecasz mi ownserwer, a nie tą pukawke?

Zgaduje, że na pukawce jest drożej.

Zastanawiam się poważnie nad disconectem, tanio jest. 20 slotów 100 mb ram per slot i tylko 50 zł.

Miał ktoś tam serwa?

Opublikowano

Ja wiem że ja na 10 slotowym mineserv.eu miałem około 40 pluginów pod rp i w tym dynmap w HD, a ping wynosił około 21MS więc nigdy tam lagów nie miałem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...