Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban po długim czasie

WideX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po prawie 2 miesiącach dostałem w końcu bana za kradzież RP.Wiem że wcześniej wiele osób dostało ale nie spodziewałem się że po takim czasie też dostanę. Nie napisałem tego tematu żeby się żalić, chcę się poprostu dowiedzieć czy ktoś poza mną dostał tak w ostatnim tygodniu bana za te rp?

Opublikowano

@FireShield

słyszałeś widocznie jakieś plotki ;) ponieważ to tak nie działa, ponieważ BUG jest to usterka w systemie której nie ma wpisanej w regulaminie jako zakazana, gdyby tak było by musiało być: "Zakaz używania bugów związanych z RP i tak dalej, dalej a i tak by wszystkiego nigdy nie dali rade napisać. A co do tematu może poprostu Cię przeoczyli i teraz zauważyli to.

odgoblinamordu.png

Pomogłem daj "Like"

Opublikowano

Up. A mi się wydaje, że w regulaminie pisze o nie używaniu bugów i luk w grze.

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Masz rację jest o tym ale nie może ty być zakazane, bo niektórych bugów nie da się uniknąć, np kiedyś było tak że jak syndra gdy używała ulti można ją było blitzcrankiem przyciągnąć i jak ją vayne wbiła w ściane to miała praktycznie wiecznego stuna, tak samo jak syndra po śmierci mogła użyc ulti i wiele, wiele więcej.

odgoblinamordu.png

Pomogłem daj "Like"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...