Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]OWNSERW Zamówienie serwera TRAGEDIA POMOCY !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam do was pytanie czy ktoś ma kontakt z jakimś administratorem moderatorem ownserver napisałęm do nich że chcę zakupić od nich serwer minecraft pro 80 slotów napisałem na HelpDesk czy jak to tam we wtorek nadal żadnej odpowiedzi próbuje wejsc na ich mumble błąd [12:16:35] Połączenie z serwerem zostało przerwane z powodu: Połączenie odrzucone. tak od wczoraj

pisałem na gg w środe nadal nikt nie odpisał

GG OWNSERVER 39266724

MUMBLE OWNSERW v.ownserver.pl

Dodam że kasa jest wpłacona w portfelu

battlefield3wallpaperhdf.jpg
Opublikowano

Spokojnie, poczekaj. Jezeli nie odbiora, w kazdym momencie mozesz zglosic wszystko na policje. Maja na odpowiedz 5 dni roboczych.

OndteAw.png

Opublikowano

Spokojnie, poczekaj. Jezeli nie odbiora, w kazdym momencie mozesz zglosic wszystko na policje. Maja na odpowiedz 5 dni roboczych.

I kasę oddadzą ??? wątpię zawsze znajdą jakąś wymówkę znajdź do nich jakiś kontakt telefoniczny np albo gg lub mumble 3 godziny szukałem i znalazłem nigdzie nie ma podane tylko na 1 stronie która jest ukryta

Osobiście nie polecam Ci tego hostingu. Widzisz jaki kontakt. Zmień hosting. :)

Hosting dobry bylem administratorem na wielu serwerach które stały na own serw i śmigało teraz coś tak w dupe idzie ;/ ale może ma ktoś jakies skype gg prywatne ??

Opublikowano

OWN Cie nigdy nie oszuka, stracili by klientow. Maja pewnie jakies problemy i nie moga odpisac. Poczekaj do 5 dni, pozniej sie z nimi skontaktuj. Jezeli
nie odpisza, zglos na policje probe kradziezy.

OndteAw.png

Opublikowano

Otrzymałem taką odpowiedź :Witam, przepraszamy za tak długi czas oczekiwania. Oczekiwaliśmy na nowe maszyny, bo juz były a nie chcemy nigdzie tworzyć przeciążeń.

Odpisałem im tak : Kiedy zostanie dodany serwer i czy dostane coś za to że musiałem czekać tak długo na serwer i jakiekolwiek powiadonienie że żyjecie

Jak myślicie to znaczy ze dzisiaj zostanie dodany serwer czy jak bo ta wiadomość jest nie zrozumiała dla mnie ..

Co do own serwa lubię ten hosting nigdy z nimi nie było problemu a maszyny stabilne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...