Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Howling Abyss

Nyshix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ludziska,

Kilka tygodni temu dałem wam znać, że pracujemy nad specjalną kolejką do nowej mapy (Howling Abyss), która nie była jeszcze wtedy gotowa do testów. Wraz z dzisiejszym patchem na PBE to się zmieniło.

Kiedy serwer PBE znów zostanie włączony będziecie mieli okazję ją wypróbować, a także pomóc nam w przetestowaniu nowej opcji dodanej dla trybu ARAM - "rerolls"!

Pomimo tego, że przypadkowość to bardzo zabawna część tego trybu to rozumiem, że czasami nie macie po prostu ochoty na grę konkretnym championem - dlatego też stworzyliśmy specjalną opcję dla tego trybu - "rerolls"! Jeśli nie będziesz w nastroju na grę konkretnym bohaterem to po prostu przyciskasz przycisk "reroll'a" i dostajesz inną postać!

Oto jak działa ten tryb: kiedy grasz na Howling Abyss - niezależnie od tego, czy wygrasz, czy przegrasz - dostajesz specjalne punkty, za które będziesz mógł wykupić "reroll" podczas wybierania bohaterów. Podczas gdy maksymalna ilość owych punktów jest ograniczona, to i tak możesz podczas jednego wybierania postaci losować więcej niż jeden raz (oczywiście jeśli cię na to stać).

Tak na marginesie - nie martwcie się osobami opuszczającymi grę w kolejce ARAMowej - za każdego gracza, który opuści taką grę - wszyscy gracze dostaję refundację w postaci punktów "reroll".

http://screenshu.com/static/uploads/temporary/0p/9k/9z/p5mry6.jpg

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

Mi osobiście ta mapa się bardzo podoba, w końcu będą ciekawe ARAMy.

A gdyby dodali tak kolejną grę rankingową ARAM? -.^

/ Co to są punkty "reroll"?

Opublikowano

Pewnie jakieś pkt. ARAM'owe :P

@top

Git

Opublikowano

LoL to gra drużynowa i z uwzględnieniem counterpicków , więc rankedy na ARAMie lub też 1vs1 odpadają

Jeśli chodzi o rerolle, to chyba punkty za które można wybrać championa wbrew zasadom All Random All Mid

@topic. Wygląda najs :) Ciekawe tylko ile tych rerolli będzie w ramach rekompensaty za kogoś kto wyjdzie z kolejki.

Opublikowano

Nie, to rework mapy ARAM [Proving Grounds]

A reroll to możliwość jednokrotnego zmienienia postaci na ARAM'ie [co jest najbardziej spierdzieloną opcją...]

Opublikowano

Nono, Riot się postarał, mam tylko nadzieję że to nie skończy jak dominion gdzie b. mało osób gra :\

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...