Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wywala do głównej strony podczas wchodzenia na konto

1409bartek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześc. Mam pewien problem. Grałem na tym koncie bardzo bardzo długo i nie miałem żadnych problemów z logowaniem. Nie zmieniałem hasła ani nic. Pewnego dnia próbuję wpisać passy no okej. Wyskakuje mi okno z wyborem serwera. Klikam Polska i mnie wywala do strony głównej Darkorbit. Passy muszą być dobre, bo wyświetla mi się okno z serwerami ale mnie wywala do głównej :/ O co kurfa kaman?

1328363902-U526345.png
Opublikowano

Ban na 100%. Edit : Sorry, mogłeś dostać także bana okresowego za np. zły nick czy po prostu blokadę. Pisz do supportu.
Edit2 : Zawsze dostajesz 2 wiadomości, pierwsza taka a druga jest odpowiedzią na twoje zapytanie. Cierpliwości, poza tym oszczędź nam przekleństw nie mam nic do przeklinania ale rzucanie co drugie słowo.. jakoś tak myśle nie pasuje większości. I świadczy o Tobie.

7yo9.png

Opublikowano

Ale to nie możliwe! Ja nic nie zrobiłem..... Dosłownie nic........... :///////// Ja miałem tam kurwa zajebiste konto... No ja nie moge....

@Edit napisałem do supportu i te jebane kurwy jedynie mi odpisały

++++
To jest odpowiedź wygenerowana automatycznie. Proszę NIE odpowiadać na tę wiadomość!
++++

Witaj!

Abyśmy mogli dopasować nasze gry do potrzeb wszystkich graczy i wciąż je ulepszać, bardzo ważne są dla nas opinie naszych graczy. Staramy się zawsze jak najszybciej odpowiadać na każde zapytanie. Jeśli miałoby się zdarzyć, że po kilu dniach roboczych wciąż nie będziesz miał od nas żadnej odpowiedzi, powiadom nas o tym przez e-mail.

Zrób to w następujący sposób:

- Podaj temat i numer zgłoszenia Twojego zapytania – to ułatwi nam odnalezienie Twojego maila. Przykład: „Re: numer zgłoszenia 2013041310012298”

Aby przyspieszyć opracowanie Twojego zgłoszenia, podaj dodatkowo następujące dane:

- nazwa gry i ew. język,
- ID użytkownika,
- nazwa użytkownika.

Wasza jebana w dupe pomoc techniczna BP

1328363902-U526345.png
Opublikowano

Konto ewidentnie zablokowane - ostatnio zamiast na końcu linku przy próbie logowania nie wychodzi error99 tylko calmDown. Na forum nikt Ci nie pomoże więc pisz do suportu o co kaman

Opublikowano

Ale to nie możliwe! Ja nic nie zrobiłem..... Dosłownie nic........... :///////// Ja miałem tam kurwa zajebiste konto... No ja nie moge....

++++[/size]

To jest odpowiedź wygenerowana automatycznie. Proszę NIE odpowiadać na tę wiadomość![/size]

++++[/size]

Witaj![/size]

Abyśmy mogli dopasować nasze gry do potrzeb wszystkich graczy i wciąż je ulepszać, bardzo ważne są dla nas opinie naszych graczy. Staramy się zawsze jak najszybciej odpowiadać na każde zapytanie. Jeśli miałoby się zdarzyć, że po kilu dniach roboczych wciąż nie będziesz miał od nas żadnej odpowiedzi, powiadom nas o tym przez e-mail.[/size]

Zrób to w następujący sposób:[/size]

- Podaj temat i numer zgłoszenia Twojego zapytania – to ułatwi nam odnalezienie Twojego maila. Przykład: „Re: numer zgłoszenia 2013041310012298”[/size]

Aby przyspieszyć opracowanie Twojego zgłoszenia, podaj dodatkowo następujące dane:[/size]

- nazwa gry i ew. język,[/size]

- ID użytkownika,[/size]

- nazwa użytkownika.[/size]

"To jest odpowiedź wygenerowana automatycznie. Proszę NIE odpowiadać na tę wiadomość!

++++"

Opublikowano

To tylko wiadomość że zgłoszenie zostało przyjęte, sam support odpisze ci potem :p

Jednak calmDown = Perm na 100% :(

Opublikowano

To tylko wiadomość że zgłoszenie zostało przyjęte, sam support odpisze ci potem :P

Jednak calmDown = Perm na 100% :(

Anony też tak myślałem ale zobacz ten wątek

7yo9.png

Opublikowano

LUDZIE. Weszłem w ten link co podał @up i mogę grać np na Polska 2. To normalne?

@EDIT LUDZIE ODPISALI MI NA EMAILU

Szanowny(a) Graczu,

blokada została nałożona dnia 11.04.2013 za wulgarną wiadomość którą Pan napisał i musi się Pan do nas zgłosić dnia 18.04.2013 z prośbą o zdjęcie blokady nie wcześniej

Dziękujemy za wybór naszych gier.

Z poważaniem,
Wasza Ekipa Pomocy Technicznej

--
Bigpoint Support

Ale ja nic przecież nie wysyłałem, żadnych wulgarnych wiadomości :/

1328363902-U526345.png
Opublikowano

LUDZIE. Weszłem w ten link co podał @up i mogę grać np na Polska 2. To normalne?

@EDIT LUDZIE ODPISALI MI NA EMAILU

Szanowny(a) Graczu,

blokada została nałożona dnia 11.04.2013 za wulgarną wiadomość którą Pan napisał i musi się Pan do nas zgłosić dnia 18.04.2013 z prośbą o zdjęcie blokady nie wcześniej

Dziękujemy za wybór naszych gier.

Z poważaniem,

Wasza Ekipa Pomocy Technicznej

--

Bigpoint Support

Ale ja nic przecież nie wysyłałem, żadnych wulgarnych wiadomości :/

To musisz to odczekać ! z nimi nie ma ,, ale ''. Czekaj, nie spamuj bo spamem tego nie cofniesz a dostaniesz 14 dni a potem na 1miesiąc... taka ekipa...

Opublikowano

#1 Tak, normalne że możesz grać na pl2 bo to tak na prawdę 2 różne konta. Na pl1 masz id załóżmy 3456XXXX a na pl2 8238XXXX i zupełnie inne wyposażenie itd.
#2 Nie wykłócaj się z nimi, czekaj ten tydzień, trudno. Tacy ludzie...
No i tydzień szybko minie, ciesz się że to jednak nie perm bo mogło być duuużo gorzej a tak stracisz tylko tydzień gry.

7yo9.png

Opublikowano

Tydzień gry to tam spoko, na lajcie przeżyje nie jestem wielkim maniakiem ;D Mi po prostu konta było szkoda bo dosyć warte było ;D Od razu mi się humor poprawił humor xD

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA

1328363902-U526345.png
Opublikowano

++++

To jest odpowiedź wygenerowana automatycznie. Proszę NIE odpowiadać na tę wiadomość!

++++

Witaj!

Abyśmy mogli dopasować nasze gry do potrzeb wszystkich graczy i wciąż je ulepszać, bardzo ważne są dla nas opinie naszych graczy. Staramy się zawsze jak najszybciej odpowiadać na każde zapytanie. Jeśli miałoby się zdarzyć, że po kilu dniach roboczych wciąż nie będziesz miał od nas żadnej odpowiedzi, powiadom nas o tym przez e-mail.

Zrób to w następujący sposób:

- Podaj temat i numer zgłoszenia Twojego zapytania – to ułatwi nam odnalezienie Twojego maila. Przykład: „Re: numer zgłoszenia 2013041310012298”

Aby przyspieszyć opracowanie Twojego zgłoszenia, podaj dodatkowo następujące dane:

- nazwa gry i ew. język,

- ID użytkownika,

- nazwa użytkownika.

posłuchaj koleś, to jest wiadomość potwierdzająca odtrzymanie wiadomości od ciebie do nich

odpowiedz powinna przyjsc wkrótce

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...